![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| labi tas pavediens ir uzskaitīt 10 cilvēki forumā ar labākajiem datoru (neieskaitot perifērijas), lai pēc jūsu spec un es uzlieciet to uz vadošās.
Tomēr tas nav domāts, lai locekļi jūtas viņu dators ir sliktāks kā ar desmit cilvēkiem ir vairāk naudas, nekā vajadzētu, vai tērēt vairāk, nekā viņi var atļauties ![]() 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 (Cew27) - Intel Core 2 Quad Q6600, evga 780i, nvidea evga 8.800 ultra, 4 GIG 1066MHz sli ram, ernemax bezgalība 720 watt, 750 GIG seagate ar 32 meg cache. Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Got datora visu izveidojuši tad Cewy? Manējā: Asus p5k Premium wifi 2gb Corsair Dominator 800MHz Vanilla 8800GT Q6600 'go' - Swiftech H2O 120 Compact X-fi Extreme music s / card Enermax Infiniti 720w Vista Prem (dual-boot XP) XP SP3 iznāks 2008. 2x 500gb Samsung T166 hdd raid 1 1x 1TB Hitachi Ultrastar Tikai gaida uz Asus, Ultrastar un rad par CPU.
|
| |||
| |||
| Nē, es tikai pasūtīts MOBO .... i got it all, bet grafikas karti, vienīgā lieta, apstāšanās man ir tas, ka grafikas karti un MOBO ir no krājumiem |
|
| |||
| |||
| arī man būs vajadzīga palīdzība par to, ko dators, jūsuprāt, ir labākais Kur jūs domājat, jums ir mans alex ..... i paradis būt apvainots |
|
| |||
| |||
| ECS Geforce 6100SM-M MOBO Geforce / nForce 6100/405 (onboard IGP) AMD Sempron 3.400 + 1.8GHz (Manilas Core) Realtek HD Audio (onboard) 1GB Kingston DD2 667Mhz Maxtor 80GB SATA2 Winpower 450W PSU Windows XP Home DVD-RW un DVD-ROM diskdziņi .... Im pilnīgi pie vadošās ar tālu .... |
|
| |||
| |||
| i cant edit pirmā pastu!?! |
|
| |||
| |||
| Raktuves, kuras mērķis ir mediju gab. Man daudz vid kodējumu, Photoshop stuff un nepāra bitu spēļu. Līdz ar to 8800GT, un 2TB uzglabāšanai. Būtu devusi priekšroku zemākas spec kartē, bet man vajag dažas oomph kā es skrienu 24 "screen. Skaņu kartes spēlē to daļu arī, aizstāj Extreme music karti X-Fi diapazons, EAX, Dolby DTS atbalsts, lai gan šķiet, ka dod analogu surround, tomēr, tas ir diezgan lēts, lai spec. Es būšu oc'ing kā arī, lai gan, līdz ar šķidruma dzesēšanu uz quad un nominālajiem apgriezieniem par GT. Jūsu spec ir visnotaļ spēļu būvēt Cewy, jo spēles jums ir mani sist ar diezgan rezervi, lai gan uz quad oc (ja jūs), stāsies spēkā šā. Man vajag jaudīgu all-rounder though. Mums vienkārši ir atšķirīgas vajadzības.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aye fater laiku es domāju, rediģēt I variants aizvesti
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| double post help me out here alex
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
|
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |