![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
prawo tego wątku jest lista 10 osób na forum z najlepszych komputer (a nie w tym urządzenia peryferyjne), więc po swoje i spec i wprowadzi go na baner.
Jednak to nie oznacza, aby ich członkowie czują komputer jest gorszy, jak ludzie w pierwszej dziesiątce mają więcej pieniędzy niż powinien lub wydać więcej niż mogą sobie pozwolić ![]() 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10) (Cew27 - Intel Core 2 Quad q6600, evga 780i, nvidea evga 8800 Ultra, 4 gig 1066MHz SLI barana, ernemax nieskończoności 720 wat, 750 kabriolet Seagate z 32 meg cache. My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Masz swój komputer wszystkie budowane następnie Cewy?
Kopalnia: Asus P5K Premium WiFi 2GB Corsair Dominator 800MHz Vanilla 8800GT Q6600 "go" - Swiftech H2O 120 Compact X-Fi Extreme muzyki s / karty Enermax Infiniti 720w Vista Prem (dual-boot XP) XP SP3 coming out 2008. 2x 500GB HDD Samsung T166 RAID 1 1x 1 TB Hitachi Ultrastar Czekają na Asus, Ultrastar i rad dla procesora.
|
|
|
|||
|
|||
|
no i tak zarządził Mobo .... I got it all, ale karta graficzna, jedyną rzeczą, zatrzymując mnie jest fakt, że karta graficzna i Mobo są Czas
|
|
|
|||
|
|||
|
też będę potrzebować pomocy komputera na co myślisz są najlepsze
jeżeli myślisz yours to kopalnia Alex ..... I wont be obrażony
|
|
|
|||
|
|||
|
ECS Geforce 6100SM M Mobo
Geforce / nForce 6100/405 (na pokładzie IGP) AMD Sempron 3400 + 1.8GHz (manila core) Realtek HD Audio (na pokładzie) 1GB Kingston DD2 667MHz Maxtor 80GB SATA2 Winpower 450w PSU Windows XP Home DVD-RW i DVD-ROM .... Im całkowicie wyłączyć leaderboard przez długą drogę ....
|
|
|
|||
|
|||
|
i cant edytować pierwszy post!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Kopalnie celem istotę mediów PC. Zrobić dużo vid kodowanie, photoshop rzeczy dziwne i trochę gier. Stąd 8800GT i 2tb składowania. Wolałaby niższej spec karty, ale potrzebuje trochę jak oomph I'm uruchomiona 24 "ekranie. Dźwiękowej odgrywa jej część także, zastępuje Extreme muzyki kartę X-fi zasięgu, EAX, Dolby DTS wsparcia, choć wydaje się wolisz analogiczny otaczają, wciąż jest to raczej tanie dla spec.
I'll be oc'ing i mimo, stąd cieczy chłodzącej na quad i prędkościach odniesienia na GT. Twoja spec jest zdecydowanie o grach budować Cewy, w grach musisz mnie bić przez dość marginesu choć oc na quad (jeśli nie) wchodzi w to. Potrzebuję silnego wszystkie okrągłe though. Po prostu mają różne potrzeby.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
aye fater pewien czas myślę edycji opcji i zabrane
|
|
|
|||
|
|||