![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dreptul de acest thread este de a lista de 10 de oameni pe forum cu cele mai bune calculator (nu inclusiv periferice), astfel încât post spec. dumneavoastră şi i se pune-l pe leaderboard.
Cu toate acestea, nu este menit să facă membrii simt pe computerul lor este inferior ca oamenii din top zece au mai mulţi bani decât ar trebui sau a cheltui mai mult decât îşi pot permite ![]() 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10) (Cew27 - Intel Core 2 Quad q6600, evga 780i, nvidea evga 8800 ultra, 4 gig 1066mhz SLI RAM, ernemax infinitate 720 watt, 750 gig Seagate cu 32 meg cache. Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am PC, toate construite până atunci Cewy? A mea: Asus p5k Premium wifi 2GB pirat stăpânitor 800mhz Vanilla 8800GT Q6600 "merge" - Swiftech H2O 120 Compact X-Fi Extreme muzica s / carte Enermax Infiniti 720w Vista Prem (dual-boot XP) XP SP3 vine în 2008. 2x 500GB Samsung T166 HDD RAID 1 1x 1tb Hitachi Ultrastar Doar aşteaptă pe Asus, Ultrastar şi rad pentru CPU.
|
| |||
| |||
| Nu tocmai am comandat de mobo .... L-am luat toate, dar de placă grafică, singurul lucru de oprire mine este faptul ca placă grafică mobo şi-a epuizat stocul |
|
| |||
| |||
| De asemenea, am avea nevoie de ajutor pe computer ce crezi că sunt cele mai bune Unde crezi ca a ta este de a mea alex ..... i obiceiul fi jignit |
|
| |||
| |||
| ECS GeForce 6100SM-M mobo GeForce / nForce 6100/405 (la bord IGP) AMD Sempron 3400 + 1.8GHz (Manila core) Realtek HD Audio (la bord) 1GB Kingston DD2 667MHz Maxtor 80GB SATA2 Winpower 450W PSU Windows XP Home DVD-RW şi DVD-ROM .... Im total în afara leaderboard de un drum lung .... |
|
| |||
| |||
| i cant edita primul post!?! |
|
| |||
| |||
| Minelor care au ca scop o mass-media fiind un PC. Am făcut o mulţime de vid de codificare, photoshop lucrurile şi ciudat pic de jocuri. De aceea, 8800GT, şi 2tb de stocare. Ar fi preferat mai mici spec. carte, dar am nevoie de unele oomph ca am rulează un 24 "ecran. Sunet de joacă este parte, de asemenea, o înlocuieşte pe cea Extreme carte de muzica din gama X-Fi, EAX, Dolby DTS sprijin, deşi se pare că a Prefer analog surround, încă, este destul de ieftin pentru spec.. Voi fi oc'ing precum şi cu toate că, în consecinţă, lichid de răcire pentru quad de referinţă şi de viteze de pe GT. Spec. dvs. este incontestabil o jocuri construi Cewy, în jocuri veţi avea mă bate de o marjă destul de deşi OC pe quad (dacă aţi făcut) va intra în acest sens. Am nevoie de un puternic toate-rotunda, totuşi. Tocmai ne-au nevoi diferite.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da fater o perioadă de timp, cred că i opţiune de editare a luat
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| dublu post ajută-mă aici alex
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
|
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |