![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| právo toto vlákno je na zozname 10 ľudí na tomto fóre s najlepším počítačom (bez periférií), takže odošlite spec a ja sa ju na prúžku.
však nie je určený, aby sa členovia cítia, že ich počítač je nižšia, ako ľudia v prvej desiatke majú viac peňazí, ako by mali, alebo minúť viac, ako si môžu dovoliť ![]() 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 () Cew27 - Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA 780i, nVidea EVGA 8800 Ultra, 4 koncert 1066 sli ram, ernemax nekonečno 720 watt, 750 Seagate koncert s 32 meg cache. Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dostala vaša pc všetky zastavanej potom Cewy? Důl: ASUS P5K Premium WiFi 2 GB Corsair Dominator 800MHz Vanilka 8800GT Q6600 'ísť' - Swiftech H2O 120 Compact X-fi Extreme music s / karta Enermax Infiniti 720W Vista Prem (dual-boot Windows XP) XP SP3 coming out 2008. 2x 500 GB Samsung T166 hdd RAID 1 1x 1TB Hitachi Ultrastar Len čaká na Asus, Ultrastar a rád pre cpu.
|
| |||
| |||
| Nie, ja si objednal mobo .... už to mám všetko, ale grafická karta, jediné, čo ma zastavenie je skutočnosť, že grafická karta a mobo je na sklade |
|
| |||
| |||
| Tiež budú potrebovať pomoc aj na počítači, čo si myslíte, že sú najlepší , Kde si myslíte, že vaša je moje alex ..... aj zvyknutý byť urazený |
|
| |||
| |||
| ECS GeForce 6100SM-M mobo Geforce / nForce 6100/405 (onboard IGP) AMD Sempron 3400 + 1,8 GHz (jadro Manila) Realtek HD Audio (onboard) 1GB Kingston DD2 667Mhz SATA2 Maxtor 80 GB. Winpower 450w PSU Windows XP Home DVD-RW a DVD-ROM mechaniky .... Im úplne mimo leaderboard tým dlhú cestu .... |
|
| |||
| |||
| i cant prvý príspevok!?! |
|
| |||
| |||
| Bane, ktorých cieľom je mediálne ks. Ja veľa vid kódovanie, photoshop podivné veci a trochu hrania. Z tohto dôvodu 8800GT, a 2TB skladovanie. By dal prednosť nižšej spec kartou, ale já potřebuju Oomph ako Bežím 24 "obrazovkou. Zvukovú hrá to aj časť, nahradí hudobné Extreme kartu X-fi rozsahu, EAX, Dolby DTS aj keď sa zdá, že preferujú analógový obklopujú, stále je to pomerne lacné pre špec. Budem oc'ing aj keď teda chladiaca kvapalina pre štvorkolky a referenčnej rýchlosti na GT. Vaša spec je rozhodne stavať Cewy hier, v hre budete musieť poraziť ma tým docela rezervu, aj keď oc na štvorkolky (ak nemáte), príde na to. Potrebujem silný all-všestranný hoci. Práve sme sa majú rôzne potreby.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| áno Fater dobu myslím si, že možnosť upraviť aj odnášeno
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| double post pomôž mi alex
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
|
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| New Desktop - Spec čo potrebujem. | manukes | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 5. novembra 2009 16:54 |
| Vložiť ks spec tu! | Cew27 | Všeobecné Hardware Chat | 16 | 25 januára 2008 07:58 |
| Potrebujete pomoc na spec nový počítač | gem247 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 8. január 2008 16:56 |
| Nové PC spec poradenstvo / help | megabyte | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 2. novembra 2007 10:26 |
| Ahoj všetci počítačových Spec Tu! | Počítačové Spec | Predstavte Yourself Tu | 9 | 27. September 2006 10:05 |
| Thread Tools | |
| |