![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| овај тхреад је право на листу од 10 људи на форуму са најбољим рачунар (не укључујући периферије), тако објавити спец и ја ћу га постави на Леадербоард.
но то није значило да се осећају чланови њихових рачунара инфериорнији као људи у првих десет имају више новца него што би требало или потрошите више него што можете приуштити ![]() 1 2 3 4 5 6 7 8 9 (10) Цеу27 - Интел Цоре 2 Куад к6600, евга 780и, нвидеа евга 8800 Ултра, 4 чезе 1066мхз рам сли, ернемакс бесконачност 720 Уатт, 750 чезе СЕАГАТЕ са 32 мег цацхе. Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имаш рачунару све изградили Цеуы онда? Мине: Асус п5к Премиум УиФи 2ГБ гусар Доминатор 800мхз Ванилија 8800ГТ К6600 'ићи' - Суифтецх Х2О 120 Цомпацт Кс-Фи Екстреме музике са / картица Енермакс Инфинити 720у Прем Виста (дуал-боот КСП) КСП СП3 долази 2008. 2кс 500ГБ Самсунг Т166 РАИД ХДД 1 1кс 1тб Хитацхи Ултрастар Само чекају на Асус, Ултрастар и рад за ЦПУ.
|
| |||
| |||
| но ја праведан је наредио мобо .... ја је добио то сви али графичка картица је једино што ми је пломба на чињеницу да графичка картица и мобо је распродан |
|
| |||
| |||
| Такође ћу требати помоћ на рачунару шта ви мислите које су најбоље где да ли мислите да је ваш минско алекс ..... ја навика бити увријеђен |
|
| |||
| |||
| ЕЦС ГеФорце 6100СМ-М мобо ГеФорце / нФорце 6100/405 (онбоард ИГП) АМД Семпрон 3400 + 1.8Гхз (Манила цоре) Реалтек ХД Аудио (онбоард) ДД2 667МХз Кингстон 1ГБ Макстор 80ГБ САТА2 Уинпоуер 450у псу Уиндоус КСП Хоме ДВД-РУ и ДВД-РОМ Погони .... Им тотално искључење Леадербоард бы дуг пут .... |
|
| |||
| |||
| ја лицемјерје уреди први пост!?! |
|
| |||
| |||
| Мине за циљ да један медиј пц. ЈА чинити пуно од Вид кодирање, Пхотосхоп ствари и ак мало игре. Овдашњи 8800ГТ, а 2тб чувања. Би пожељна нижој спец картице, али ми треба неки оомпх што сам покренете 24 "екран. Тхе звучну игра је такође део, замењује Екстреме музике картицу на Кс-фи распон, ЕАКС, Долбы ДТС подршку, иако се чини да радије аналогне окружују, па ипак, то је релативно јефтино за спец. Ја ћу бити оц'инг као ипак, овдашњи течности за хладјење и за Куад референтне брзине на ГТ. Ваш спец одлучно је један гаминг граде Цеуы, у игре ћете ме тукао по доста маржа иако оц на Куад (ако ништа) ће доћи у ово. Требам све моћне специјалиста ипак. Ми једноставно имају различите потребе.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да фатер одређено време мислим на опцију уреди и одузета
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| доубле пост помоћ мене вањска страна овдје алекс
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Сортирано фелл.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |