![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bu thread (değil çevre dahil olmak üzere en iyi bilgisayar ile forum 10 kişi listesine) olduğunu, bu nedenle afiş gibi göstermek olacaktır sizin ve özel I sonrası.
Ancak üyelerinin bilgisayar ilk on bir kişi aşağı olduğunu düşünüyorsanız yapmak amacıyla değil daha çok para daha da göze daha daha ödemeniz gereken veya ![]() 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 (Cew27) - Intel Core 2 Quad q6600, evga 780i, nvidea evga 8800 Ultra, 4 iş 1066MHz'a SLI ram, ernemax sonsuza 720 Watt, 32 Meg önbellek ile 750 iş Seagate. Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Var PC'nizin tüm sonra Cewy kadar yapılmış? Maden: Asus p5k Premium WiFi 2GB korsan Dominator 800MHz Vanilya 8800GT Q6600 'git - Swiftech H2O 120 Kompakt X-Fi Extreme müzik s / kartı Enermax Infiniti 720w Vista Prem (Çift önyükleme XP) XP SP3 2008 çıkıyor. 2x 500gb Samsung T166 HDD Raid 1 1x 1tb Hitachi Ultrastar Sadece Asus, Ultrastar ve işlemci için radikal hazır bekliyor.
|
| |||
| |||
| hayır ben sadece mobo .... sıralı i tüm grafik kartı, tek şey bana durak var olan da, grafik kartı ve mobo borsa dışında olduğunu |
|
| |||
| |||
| Ayrıca ne bilgisayar düşünüyorsun hakkında yardıma ihtiyacı olan en iyi burada senin benim için Alex ..... mı I alışkanlık kırılmak |
|
| |||
| |||
| ECS GeForce 6100SM-E mobo GeForce / nForce 6100/405 (Teknede IGP) AMD Sempron 3400 + 1.8Ghz (Manila çekirdeği) Realtek HD Audio (Teknede) 1GB Kingston DD2 667Mhz Maxtor 80GB SATA2 Winpower 450w PSU Windows XP Home DVD-RW ve DVD-ROM sürücüleri .... Im büyük afiş tamamiyle uzun bir yol ile .... |
|
| |||
| |||
| i cant ilk yazıyı düzenlemeniz!? |
|
| |||
| |||
| Mayınlar bir olan bir medya PC amaçlanmıştır. Ben VID kodlama, photoshop şeyler ve oyun ve tek parça bir sürü var. Bu nedenle 8800GT ve 2tb depolama. Daha düşük bir özel kartı tercih ederdik ama bazı çekicilik gibi ekran 24 "kullanıyorum gerekir. Ses bu bölümü de's, oynadığı X aşırı müzik kartı-fi aralığı, EAX, Dolby DTS desteği yerine, although it gibi analog tercih ederseniz, yine de, oldukça spec için ucuz's çevreleyin. Ben de olsa, bu nedenle dört ve GT üzerinde referans hızları için sıvı soğutma oc'ing olacak. Sizin özel kesinlikle bir oyun Cewy inşa, oyunlar sizi her ne kadar dört üzerindeki oC (If you do) bunu gelecek yaz oldukça marjı ile dövmek var yerdir. Bütün olsa devir güçlü gerekir. Sadece farklı ihtiyaçları var.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hay fater i seçeneği uzak alınan düzenlemek düşünüyorum bir süre
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Çift burada Alex bana yardım yazı
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
|
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |