![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Право цієї теми полягає в списку 10 чоловік на форумі з кращими комп'ютер (не включаючи периферійні пристрої), щоб опублікувати специфікацію і я поставлю його на банер.
Однак це не означало, щоб країни-члени вважають їх комп'ютер поступається, як люди в першу десятку мати більше грошей, ніж вони мають або витратити більше, ніж можуть собі дозволити ![]() 1 2 3 4 5 6 7 8 9 (10) Cew27 - Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA 780i, nvidea EVGA 8800 Ultra, 4 концерту SLI 1066MHz RAM, ernemax нескінченності 720 Вт, 750 концерту Seagate з 32 Мег кеш. Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Got Your PC всі створили те Cewy? Mine: Asus P5K Premium WiFi 2GB Corsair Dominator 800mhz Vanilla 8800GT Q6600 "йти" - Swiftech H2O 120 Compact X-Fi Extreme Music S / картки Enermax Infiniti 720Вт Vista Prem (подвійний завантаження XP) XP SP3 виходили 2008. 2x 500GB Samsung T166 HDD RAID 1 1x 1TB Hitachi Ultrastar Тільки й чекає від ASUS, Ultrastar і радий за процесор.
|
| |||
| |||
| Я просто не наказав плат .... Я отримав все, але відеокарта, єдине, що зупинити мене є той факт, що графічні карти і плат знаходяться поза складі |
|
| |||
| |||
| Також мені знадобиться допомога на якому комп'ютері ви вважаєте кращим Як ви думаєте, у вас у моїй Алекса ..... ображатися I Wont |
|
| |||
| |||
| ECS GeForce 6100SM-М плат GeForce / NForce 6100/405 (бортові IGP) AMD Sempron 3400 + 1.8GHz (Маніла ядро) Realtek HD Audio (вбудований) 1GB Kingston DD2 667Mhz Maxtor 80GB SATA2 Winpower 450W PSU Windows XP Home DVD-RW і DVD-дисків .... Їм абсолютно від лідерів на довгий шлях .... |
|
| |||
| |||
| Я нахиляє ред перший пост!!? |
|
| |||
| |||
| Міни спрямованого часом засоби масової інформації ПК. Я роблю багато вид кодування, Photoshop Stuff і непарних біт ігор. Таким чином, 8800GT і 2TB зберігання. Вважали б за більш низьку специфікації карти, але мені потрібно Oomph як я біжу 24 "екраном. Звуковий карти грає його частина також, замінює карти екстремальної музики в Х-діапазоні Fi, EAX, Dolby DTS підтримку, хоча здається Аналог навколишні вважають за краще, як і раніше, це досить дешево для Spec. Я буду oc'ing як добре, хоча, отже, рідина для охолодження чотирьохядерних і посилання на швидкостях GT. Ваш Spec рішучий ігор побудувати Cewy, в іграх вам доведеться мене бити досить різниці, хоча OC на базі чотирьохядерних (якщо у вас), вступають в цьому. Мені потрібна потужна на всі руки, хоча. Ми просто різні потреби.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Айе FATER періоду часу, я думаю, що правити Варіант I відвезли
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| подвійний пост допомогти мені тут Alex
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
|
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |