![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ive i ja poludio svibanj kupiti ovaj postava samo za pakao od toga: Intel Skulltrail, i5400 Express 771x2 PCI-E (x16) DDR2 ECC / Non-ECC 800MHz, SATA II, SATA RAID, E-ATX 2x Intel Xeon Quad Core E5420P, Sok 771, Harpertown Core, 2.5GHz, FSB 1333MHz, 12MB Cache, Retail 8x 4GB (2x2GB) Corsair TwinX XMS2, DDR2 PC2-6400 (800), 240 Pins, Non-ECC Unbuffered, CAS 5-5-5-18 te momački ono što mislite ... svojim gonna cost me £ 1.200 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto ne? Budući da se jednostavno ne treba toliko energije, to je gubitak novaca IMO.
| |||
| |||
| Dave, dozvoljava samo reći, ako JA preterit od be idući u dobiti, id imati da biste dobili nov slučaj, jer ja sumnjam mom slučaju će biti veliki enougth identifikacija imati da biste dobili punu veličinu toranj jer mislim midi mom slučaju ja će nositi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, ti bi trebao puno slučaj toranj, i ako vaš lud da ide, zašto ne biste dobili par QX9775 procesora?