![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ive зійшов з розуму, і я можу придбати цю установку тільки для чорт його: Intel Skulltrail, i5400 Експрес 771x2 PCI-E (x16) DDR2 ECC / Non-ECC 800MHz, SATA II, SATA RAID, E-ATX 2x Intel Xeon Quad Core E5420P Сік 771, Harpertown Core, 2.5GHz, FSB 1333MHz, 12MB cache, роздрібна 8x 4GB (2x2GB) TwinX Corsair XMS2, DDR2 PC2-6400 (800), 240 Pins, Non-ECC Unbuffered, CAS 5-5-5-18 Хлопці, що ви думаєте ... Its Gonna коштувала мені 1200 фунтів |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому ні? Тому що ви просто цього не потрібно багато енергії, що це марна трата грошей ІМВ.
| |||
| |||
| Дейв, Давайте просто говорити, якщо я збираюся отримати його, ID повинні отримати нове справу, оскільки я сумніваюся, моя справа буде великий enougth ID повинні отримати повну вежу розміру, тому що мої MIDI я думаю, справа Wouldnt впоратися |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, вам доведеться робити повну вежу, і якщо відбувається розуму, то чому б тобі не пара процесори QX9775?