μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Θα γραπτώς δισκίο desigend XP για εργασία σε Mac

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 05:04
Μέλος Ομάδα

Default Θα γραπτώς δισκίο desigend XP για εργασία σε Mac

Είμαι πολύ σίγουρος για πολλά πράγματα που αφορούν τον υπολογιστή έτσι ελπίζω κάποιοι από εσάς μπορεί να βοηθήσει. Θέλω να πάρω τον γιο μου ένα δισκίο εγγράφως την προσφορά στην τοπική υπεραγορά μου, αλλά είναι σχεδιασμένα για XP, αυτό θα συνεργαστεί με ένα Mac. Χρησιμοποιώ Ubuntu και πολύ σπάνια έχουν προβλήματα σύνδεσης σκληρό υγιεινής, αλλά με την Apple Mac σκέφτηκα ότι θα ελέγχει κατ 'αρχάς. Υπάρχει ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να κατεβάσετε για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο σχεδιασμένο για XP με το Mac του, ή θα πρέπει να το αφήσουμε. Ευχαριστώ
Old 2 Ιανουαρίου 2008, 19:20
Banned Ομάδα

Default Θα γραπτώς δισκίο desigend XP για εργασία σε Mac

Αμφιβάλλω ότι επίκλιση u ακόμη εγκαταστήσει mac σε pc u Εάν δεν έχουν την ειδική αυτή πειρατικά u verson μπορεί donload και πιθανώς συνηθισμένος wrk

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Toshiba M400 δισκίο δεν θα αναγνωρίσει στυλό πίεση metalface Laptops, Κινητά & PDA 0 22η Μαΐου 2009 17:23
DVD γραπτώς για MacBook Black Magic Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 10 Νοε 2008 09:35
Ψάχνω για ένα δισκίο ... pandahead Laptops, Κινητά & PDA 30 5 Οκτ 2008 14:03
Tablet PC vs παραδοσιακή Notebook caggles Laptops, Κινητά & PDA 5 28 Φεβ 2008 10:33
Δισκίο! coleshill Laptops, Κινητά & PDA 5 24 Νοε 2007 06:15
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.