![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι πολύ σίγουρος για πολλά πράγματα που αφορούν τον υπολογιστή έτσι ελπίζω κάποιοι από εσάς μπορεί να βοηθήσει. Θέλω να πάρω τον γιο μου ένα δισκίο εγγράφως την προσφορά στην τοπική υπεραγορά μου, αλλά είναι σχεδιασμένα για XP, αυτό θα συνεργαστεί με ένα Mac. Χρησιμοποιώ Ubuntu και πολύ σπάνια έχουν προβλήματα σύνδεσης σκληρό υγιεινής, αλλά με την Apple Mac σκέφτηκα ότι θα ελέγχει κατ 'αρχάς. Υπάρχει ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να κατεβάσετε για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο σχεδιασμένο για XP με το Mac του, ή θα πρέπει να το αφήσουμε. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αμφιβάλλω ότι επίκλιση u ακόμη εγκαταστήσει mac σε pc u Εάν δεν έχουν την ειδική αυτή πειρατικά u verson μπορεί donload και πιθανώς συνηθισμένος wrk
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Toshiba M400 δισκίο δεν θα αναγνωρίσει στυλό πίεση | metalface | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 22η Μαΐου 2009 17:23 |
| DVD γραπτώς για MacBook | Black Magic | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 10 Νοε 2008 09:35 |
| Ψάχνω για ένα δισκίο ... | pandahead | Laptops, Κινητά & PDA | 30 | 5 Οκτ 2008 14:03 |
| Tablet PC vs παραδοσιακή Notebook | caggles | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 28 Φεβ 2008 10:33 |
| Δισκίο! | coleshill | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 24 Νοε 2007 06:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |