![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam jako nesiguran oko puno stvari pa računalo povezivati se nadam neki od vas može pomoći. Želim da se moj sin pisanje ploča koje se nude na mom lokalnom supermarketu, ali to je dizajniran za XP, ovaj će raditi s Mac. Koristim Ubuntu i vrlo rijetko imaju problema u povezivanju, ali teško roba sa Primijeniti na MAC Mislio sam da bih prvo provjerite. Da li postoji program je mogao skinuti kako bi se omogućilo mu je da koristite ovaj gadget dizajniran za XP sa svojom MAC-a, ili bih trebao ostaviti na miru. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja sumnjam u to licemjerje uvesti koga u službu MAC-a, čak i na pc osim ako u imati ovu posebnu piratski verson u može donload i to vjerojatno navika wrk
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Toshiba M400 tablet olovkom neće se priznati tlaka | metalface | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 22. svibanj 2009 17:23 |
| DVD pisanja na Macbook | Black Magic | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 10. studeni 2008 09:35 |
| Im 'obličje za tablet ... | pandahead | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 30 | 5. listopad 2008 14:03 |
| Tablet PC vs tradicionalne Notebook | caggles | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 28. veljača 2008 10:33 |
| Tablet! | coleshill | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 24. studeni 2007 06:15 |
| Thread Tools | |
| |