kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Will írásban tabletta desigend a munka XP Mac

Reply

Téma eszközök
Old December 19, 2007, 05:04
Csoport tagja

Default Will írásban tabletta desigend a munka XP Mac

Én nagyon biztos sok számítógéppel kapcsolatos dolgot remélem néhány ön tud segíteni. Vissza akarok jutni a fiam egy írás tablettát ajánlani az én helyi szupermarketben, de azt tervezték XP, majd ezt a munkát, a Mac. I use ubuntu, és nagyon ritkán sikerül kapcsoló hard ware, de az Apple Mac gondoltam, ellenőrizze először. Van-e olyan program tudta letölteni lehetővé teszi, hogy használja ezt a modult tervezett XP a Mac vagy kéne hagyni jól egyedül. Köszönöm
Old Január 2, 2008, 19:20
Tiltott Group

Default Will írásban tabletta desigend a munka XP Mac

Kétlem, hogy u vidám egyenletes telepíteni a pc-fi, kivéve, ha u volna ez a különleges kalóz verson u tud donload és valószínűleg szokás WRK

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Toshiba M400 tabletta nem ismer toll nyomása metalface Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 22. május 2009 17:23
DVD írás a MacBook Black Magic Drives & Removable Media 1 10. november 2008 09:35
I'm looking for a tabletta ... pandahead Laptopok, PDA-k & Mobiles 30 5. október 2008 14:03
Tablet PC vs hagyományos notebook caggles Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 28. február 2008 10:33
Tabletta! coleshill Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 24. november 2007 06:15
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.