![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én nagyon biztos sok számítógéppel kapcsolatos dolgot remélem néhány ön tud segíteni. Vissza akarok jutni a fiam egy írás tablettát ajánlani az én helyi szupermarketben, de azt tervezték XP, majd ezt a munkát, a Mac. I use ubuntu, és nagyon ritkán sikerül kapcsoló hard ware, de az Apple Mac gondoltam, ellenőrizze először. Van-e olyan program tudta letölteni lehetővé teszi, hogy használja ezt a modult tervezett XP a Mac vagy kéne hagyni jól egyedül. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kétlem, hogy u vidám egyenletes telepíteni a pc-fi, kivéve, ha u volna ez a különleges kalóz verson u tud donload és valószínűleg szokás WRK
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Toshiba M400 tabletta nem ismer toll nyomása | metalface | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 22. május 2009 17:23 |
| DVD írás a MacBook | Black Magic | Drives & Removable Media | 1 | 10. november 2008 09:35 |
| I'm looking for a tabletta ... | pandahead | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 30 | 5. október 2008 14:03 |
| Tablet PC vs hagyományos notebook | caggles | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 28. február 2008 10:33 |
| Tabletta! | coleshill | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 24. november 2007 06:15 |
| Téma eszközök | |
| |