פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

האם כותבים עבור XP Tablet desigend עובד על מאק

Reply

שרשרת כלים
Old 19 דצמבר 2007, 05:04
חבר קבוצת

Default האם כותבים עבור XP Tablet desigend עובד על מאק

אני מאוד לא בטוח על הרבה דברים בנושא המחשב כך מקווה כמה אתה יכול לעזור. אני רוצה להגיע הבן Tablet כתיבה על ההצעה שלי בסופרמרקט המקומי שלי אבל זה מיועד XP, זה יעבוד עם מק. אני משתמש Ubuntu ו לעתים רחוקות מאוד יש בעיות בחיבור כלי קשה אבל עם Apple Mac חשבתי הסימון הראשון. האם יש תכנית שהוא יכול להוריד כדי לאפשר לו להשתמש גאדג 'ט זה מיועד XP עם מק שלו או שעליי להניח לדברים כמו שהם. תודה
Old 2 ינואר 2008, 19:20
קבוצת מגורש

Default האם כותבים עבור XP Tablet desigend עובד על מאק

אני מפקפק בכך צביעות U אפילו להתקין מק במחשב אלא אם כן יש U המיוחד הזה U פיראטיים Verson יכול donload וזה כנראה wrk רגיל

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Toshiba M400 Tablet לא להכיר עט הלחץ metalface מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 0 22 מאי 2009 17:23
כותבים ב-DVD MacBook הקסם השחור כוננים & נשלפת 1 -10 נובמבר 2008 09:35
אני מחפש / ת Tablet ... pandahead מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 30 ה -5 בחודש אוקטובר 2008 14:03
Tablet PC המסורתי vs Notebook caggles מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 5 -28 פברואר 2008 10:33
Tablet! coleshill מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 5 24 נובמבר 2007 06:15
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.