![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам веома сигурни у вези много ствари у вези рачунара Надам се неко од вас може помоћи. Желим да мој син писање таблета у понуди у мојој локалној самопослузи, али је намењен за КСП, то ће радити са Мац-а. Користим Убунту и ретко имају проблема са повезивањем тешко уредјаји али са Аппле Мац помислио бих прво проверити. Постоји програм је могао да преузмете му омогућити да користите овај гаџет намењен за КСП са својим Мац-ом или да сам добро оставити на миру. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У недоумици сам да не могу ни инсталирати Мац на ПЦ-у имати, осим ако овај посебан пиратски версон У донлоад могу и вероватно навика урк
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тосхиба М400 Таблет оловком неће се признати притиска | металфаце | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 22 мај 2009 17:23 |
| ДВД писања на Мацбоок | Блацк Магиц | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 10 новембар 2008 09:35 |
| Им 'хандсоме за Таблет ... | пандахеад | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 30 | 5 октобар 2008 14:03 |
| Таблет ПЦ вс традиционалне Нотебоок | цагглес | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 28 фебруар 2008 10:33 |
| Таблет! | цолесхилл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 24 новембар 2007 06:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |