мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Хоће писања десигенд таблета за КСП ради на мацу

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. Нов 2007, 05:04
Мембер Гроуп

Default Хоће писања десигенд таблета за КСП ради на мацу

Ја сам веома сигурни у вези много ствари у вези рачунара Надам се неко од вас може помоћи. Желим да мој син писање таблета у понуди у мојој локалној самопослузи, али је намењен за КСП, то ће радити са Мац-а. Користим Убунту и ретко имају проблема са повезивањем тешко уредјаји али са Аппле Мац помислио бих прво проверити. Постоји програм је могао да преузмете му омогућити да користите овај гаџет намењен за КСП са својим Мац-ом или да сам добро оставити на миру. Хвала
Old 2. Мар 2008, 19:20
Аустин Гроуп

Default Хоће писања десигенд таблета за КСП ради на мацу

У недоумици сам да не могу ни инсталирати Мац на ПЦ-у имати, осим ако овај посебан пиратски версон У донлоад могу и вероватно навика урк

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Тосхиба М400 Таблет оловком неће се признати притиска металфаце Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 0 22 мај 2009 17:23
ДВД писања на Мацбоок Блацк Магиц Дривес & Измјењиви медији 1 10 новембар 2008 09:35
Им 'хандсоме за Таблет ... пандахеад Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 30 5 октобар 2008 14:03
Таблет ПЦ вс традиционалне Нотебоок цагглес Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 28 фебруар 2008 10:33
Таблет! цолесхилл Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 24 новембар 2007 06:15
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц