менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Буде Дати таблетку desigend для роботи XP на Mac

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 грудня 2007, 05:04
Член групи

Default Буде Дати таблетку desigend для роботи XP на Mac

Я дуже впевнені багато комп'ютерного пов'язані речі так сподіваюся, що деякі з вас можуть допомогти. Я хочу, щоб мій син Дати таблетку на мою пропозицію в місцевому супермаркеті, але вона призначена для XP, чи буде це працювати з Mac. Я використовую Ubuntu і дуже рідко мають проблеми з підключенням Hard Ware, але з Apple Mac я думав, що перевірити в першу чергу. Чи є програми він може завантажити щоб дати йому можливість використовувати цей гаджет призначений для XP з Mac або я повинен залишити добра добра не шукають. Спасибо
Old 2 січня 2008, 19:20
Забороненої угруповання

Default Буде Дати таблетку desigend для роботи XP на Mac

Навряд чи у нахиляє навіть встановити Mac на ПК, якщо у цього є спеціальні піратські Версон U Can donload і вона, ймовірно звичай WRK

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.