по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Безжични Цифрови тунер карта?

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 юни 2008, 05:54
Номер на групата

Default Безжични Цифрови тунер карта?

Аз съм мислене на евентуално ще изглед - което е медиен център в нея. Значи, аз отивам да искам да гледам телевизия. Мислех, че ще убие 2 птици с един камък - както в компютъра е в стаята ми, и сателитни фуражите, които се използват за небето е долу ще получи цифров тунер, така че все още може да гледате телевизия в стаята ми след 2012 превключвате . Но имам един въпрос.

Има ли такова нещо като безжичен цифров TV тунер?

В дома на aireal имаме не е цифров един (като имаме небе за цифрови Преминаването), така че не би било в състояние да се freeview. Така че има ли digtal / freeview TV тунер карта, която я притежава собствен малък вграден в aireal тип нещо?

Том

Моята система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Дънната платка:
MSI P6N SLI V2
RAM памет:
2GB DDR2 PC6400 корсар
Графична карта (и):
XFX NVidia 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Интегрирана 8 Channel
Hard Drive (и):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Оптично устройство (а):
LG Lightscribe
Дело / PSU:
Thermaltake сопран & Toughpower 750W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Безжичен
Монитор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операционна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 24 юни 2008, 14:54
Номер на групата

Default Безжични Цифрови тунер карта?

Цитат:
Първоначално Публикувано от tomthedrummer1992 View Post
Аз съм мислене на евентуално ще изглед - което е медиен център в нея. Значи, аз отивам да искам да гледам телевизия. Мислех, че ще убие 2 птици с един камък - както в компютъра е в стаята ми, и сателитни фуражите, които се използват за небето е долу ще получи цифров тунер, така че все още може да гледате телевизия в стаята ми след 2012 превключвате . Но имам един въпрос.

Има ли такова нещо като безжичен цифров TV тунер?

В дома на aireal имаме не е цифров един (като имаме небе за цифрови Преминаването), така че не би било в състояние да се freeview. Така че има ли digtal / freeview TV тунер карта, която я притежава собствен малък вграден в aireal тип нещо?

Том
Има много от тях. В Terratec Хибридни Cinergy има аналогови и цифрови, така че можете да направите видео заснемане. Тя разполага със собствена малка антена, която приема zilch дигитални станции тук долу и повърхностни познания горе.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Някой може ли да препоръчате добър TV тунер карта thunderball321 Общи Хардуер Чат 6 2-ри ноември, 2009 10:02
Acer Aspire Revo R3600 / TV тунер карта за Media Center chrissysmagicbox Графика на карти & Монитори 0 29-ти септември 2009 03:35
Настройване Nintendo Wii да играя Чрез PC Via TV тунер карта jakobi2006 PC & конзолата Gaming 2 8 април 2009 06:03
Цифрова камера памет карта въпрос? изкуствено сладко Digital Imaging & Принтери 2 21 ноември 2008 07:22
TV тунер карта за Inspiron 530S chris01 Общи Хардуер Чат 3 22 Jan 2008 05:12
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc