menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Bezdrátový digitální tuner kartu?

Reply

Thread Nástroje
Old 23. června 2008, 05:54
Dárce Skupina

Default Bezdrátový digitální tuner kartu?

I'm thinking ze nakonec bude průhled - mediální centrum, které má v něm. Tak, já se chci dívat na televizi. Myslel jsem, že bych se zabil 2 mouchy jednou ranou - pokud je počítač ve svém pokoji, satelit a krmiva, které se používá k obloze je dole bych dostat digitální tuner, tak bych mohl ještě dívat na televizi ve svém pokoji po přepnutí 2012 . Ale mám otázku.

Existuje taková věc jako je bezdrátové digitální TV tuner?

Doma v leteckých jsme není digitální jeden (jak jsme oblohu pro přechod na digitální vysílání), tak by nebyl schopen získat freeview. Takže je tam digtal / freeview TV tuner kartu, která má vlastní malou postaven v leteckých typ věc?

Tom

Můj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základní deska:
MSI P6N SLI V2
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & Toughpower 750W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Bezdrátové
Monitor (s):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operační systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 24. června 2008, 14:54
Dárce Skupina

Default Bezdrátový digitální tuner kartu?

Citace:
Původně Poslal tomthedrummer1992 View Post
I'm thinking ze nakonec bude průhled - mediální centrum, které má v něm. Tak, já se chci dívat na televizi. Myslel jsem, že bych se zabil 2 mouchy jednou ranou - pokud je počítač ve svém pokoji, satelit a krmiva, které se používá k obloze je dole bych dostat digitální tuner, tak bych mohl ještě dívat na televizi ve svém pokoji po přepnutí 2012 . Ale mám otázku.

Existuje taková věc jako je bezdrátové digitální TV tuner?

Doma v leteckých jsme není digitální jeden (jak jsme oblohu pro přechod na digitální vysílání), tak by nebyl schopen získat freeview. Takže je tam digtal / freeview TV tuner kartu, která má vlastní malou postaven v leteckých typ věc?

Tom
Existuje spousta z nich. V Terratec Hybridním Cinergy má analogové a digitální vysílání, takže si můžete udělat i zachytávání videa. Má svou vlastní malou antény který navazuje nula digitálních stanic tady dole a částečná znalost nahoře.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Může někdo doporučit nějaké dobré TV karta thunderball321 Obecné Hardware Chat 6 2 listopadu 2009 10:02
Acer Aspire Revo R3600 / TV karta pro Media Center chrissysmagicbox Graphics Cards & Monitory 0 29.září 2009 03:35
Nastavení pro Nintendo Wii Play Prostřednictvím počítači přes TV tuner kartu jakobi2006 PC a herní konzole 2 8. dubna 2009 06:03
Digitální kamery paměťová karta otázku? uměle sladký Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 21. listopadu 2008 07:22
TV Tuner Card pro Inspiron 530S chris01 Obecné Hardware Chat 3 22. ledna 2008 05:12
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.