Bezdrátový digitální tuner kartu? I'm thinking ze nakonec bude průhled - mediální centrum, které má v něm. Tak, já se chci dívat na televizi. Myslel jsem, že bych se zabil 2 mouchy jednou ranou - pokud je počítač ve svém pokoji, satelit a krmiva, které se používá k obloze je dole bych dostat digitální tuner, tak bych mohl ještě dívat na televizi ve svém pokoji po přepnutí 2012 . Ale mám otázku.
Existuje taková věc jako je bezdrátové digitální TV tuner?
Doma v leteckých jsme není digitální jeden (jak jsme oblohu pro přechod na digitální vysílání), tak by nebyl schopen získat freeview. Takže je tam digtal / freeview TV tuner kartu, která má vlastní malou postaven v leteckých typ věc?
Tom
Můj systém: # Processor (s): Intel Q6600 | Základní deska: MSI P6N SLI V2 | Paměť RAM: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Grafické karty (s): XFX Nvidia 8600GTS 512mb | Zvuková karta: Integrovaný 8 Channel | Pevný disk (y): 320gb Samsung S-ATA 7200RPM | Optická mechanika (s): LG LightScribe | Case / PSU: Thermaltake soprán & Toughpower 750W | Chlazení: Sklad | Síť / Internet: Bezdrátové | Monitor (s): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Operační systém (y): Windows XP Professional SP3 | |