μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Wireless Digital Tuner Card;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23η Ιουνίου 2008, 05:54
Ομάδα Δωρητών

Default Wireless Digital Tuner Card;

Σκέφτομαι τελικά θα vista - που έχει τα μέσα ενημέρωσης στο κέντρο της. Έτσι, θα θέλουν να παρακολουθούν τηλεόραση. Νόμιζα πως θα σκοτώσει 2 πουλιά με μια πέτρα - όπως το PC είναι στο δωμάτιό μου, και η δορυφορική οι ζωοτροφές που χρησιμοποιούνται για ουρανός είναι κάτω θα λάβετε ένα ψηφιακό δέκτη, ώστε να μπορεί ακόμη να βλέπουν τηλεόραση στο δωμάτιό μου μετά το 2012 διακόπτη . Αλλά έχω μια ερώτηση.

Υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως μια ασύρματη ψηφιακή TV Tuner;

Στο σπίτι της aireal έχουμε δεν είναι ένα ψηφιακό ένα (όπως έχουμε ουρανού για την ψηφιακή μετάβαση), ώστε να μην είναι σε θέση να freeview. Υπάρχουν digtal / freeview TV Tuner κάρτα η οποία έχει τα δικά της που κατασκευάζονται σε μικρή aireal τύπου πράγμα;

Tom

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 24 Ιουν. 2008, 14:54
Ομάδα Δωρητών

Default Wireless Digital Tuner Card;

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας tomthedrummer1992 View Post
Σκέφτομαι τελικά θα vista - που έχει τα μέσα ενημέρωσης στο κέντρο της. Έτσι, θα θέλουν να παρακολουθούν τηλεόραση. Νόμιζα πως θα σκοτώσει 2 πουλιά με μια πέτρα - όπως το PC είναι στο δωμάτιό μου, και η δορυφορική οι ζωοτροφές που χρησιμοποιούνται για ουρανός είναι κάτω θα λάβετε ένα ψηφιακό δέκτη, ώστε να μπορεί ακόμη να βλέπουν τηλεόραση στο δωμάτιό μου μετά το 2012 διακόπτη . Αλλά έχω μια ερώτηση.

Υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως μια ασύρματη ψηφιακή TV Tuner;

Στο σπίτι της aireal έχουμε δεν είναι ένα ψηφιακό ένα (όπως έχουμε ουρανού για την ψηφιακή μετάβαση), ώστε να μην είναι σε θέση να freeview. Υπάρχουν digtal / freeview TV Tuner κάρτα η οποία έχει τα δικά της που κατασκευάζονται σε μικρή aireal τύπου πράγμα;

Tom
Υπάρχουν πολλές από αυτές. Η Terratec Hybrid Cinergy έχει αναλογική και ψηφιακή, οπότε μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη βίντεο. Θα έχει τη δική του μικρή κεραία η οποία συλλέγει zilch ψηφιακών σταθμών εδώ κάτω και πασάλειμμα πάνω.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Οποιοσδήποτε μπορεί να συστήσετε ένα καλό TV Tuner Card thunderball321 Γενική Συζήτηση Hardware 6 2 Νοεμβρίου, 2009 10:02
Acer Aspire Revo R3600 / TV Tuner κάρτα για το Media Center chrissysmagicbox Κάρτες Γραφικών & Monitors 0 29 Σεπτέμβρη 2009 03:35
Ρύθμιση για την Nintendo Wii Play Μέσω υπολογιστή μέσω TV Tuner Card jakobi2006 PC & Console Gaming 2 8η Απρ 2009 06:03
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή κάρτα μνήμης ερώτηση; τεχνητά γλυκό Digital Imaging & Printers 2 21 Νοε 2008 07:22
Κάρτα TV Tuner για Inspiron 530S chris01 Γενική Συζήτηση Hardware 3 22 Ιαν 2008 05:12
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.