Wireless Digital Tuner Card; Σκέφτομαι τελικά θα vista - που έχει τα μέσα ενημέρωσης στο κέντρο της. Έτσι, θα θέλουν να παρακολουθούν τηλεόραση. Νόμιζα πως θα σκοτώσει 2 πουλιά με μια πέτρα - όπως το PC είναι στο δωμάτιό μου, και η δορυφορική οι ζωοτροφές που χρησιμοποιούνται για ουρανός είναι κάτω θα λάβετε ένα ψηφιακό δέκτη, ώστε να μπορεί ακόμη να βλέπουν τηλεόραση στο δωμάτιό μου μετά το 2012 διακόπτη . Αλλά έχω μια ερώτηση.
Υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως μια ασύρματη ψηφιακή TV Tuner;
Στο σπίτι της aireal έχουμε δεν είναι ένα ψηφιακό ένα (όπως έχουμε ουρανού για την ψηφιακή μετάβαση), ώστε να μην είναι σε θέση να freeview. Υπάρχουν digtal / freeview TV Tuner κάρτα η οποία έχει τα δικά της που κατασκευάζονται σε μικρή aireal τύπου πράγμα;
Tom
Το σύστημά μου: # Processor (s): Intel Q6600 | Motherboard: MSI P6N SLI V2 | Μνήμες: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Κάρτα γραφικών (ες): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Κάρτα Ήχου: Ολοκληρωμένη 8 Channel | Hard Drive (s): 320GB Samsung S-ATA 7200rpm | Optical Drive (s): LG Lightscribe | Υπόθεση / PSU: Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W | Ψύξη: Χρηματιστήριο | Network / Internet: Ασύρματα | Monitor (ες): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Operating System (s): Windows XP Professional SP3 | |