manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Wireless Digital Tuner karticu?

Reply

Thread Tools
Old 23. lipnja 2008, 05:54
Donatorska Grupa

Default Wireless Digital Tuner karticu?

Sam misli na kraju ide vidik - Media centar, koji je u njoj. Dakle, ja odlazim, da želim gledati TV. Sam mislio JA će ubiti 2 ptica s jednom kamenu - kao PC je u mojoj sobi, i satelitski feed koji se koristi za Nebo je dolje bih dobiti digitalni tuner, tako da sam mogla i dalje gledati TV u mojoj sobi nakon 2012 preklopnik . Ali imam pitanje.

Da li postoji takva stvar kao bežične digitalne TV Tuner?

Kod kuće je aireal imamo nije digitalni jedan (kao što smo nebo za prelazak na digitalno), tako da ne bi bili u mogućnosti da biste dobili freeview. Tako postoji digtal / freeview TV Tuner karticu koja ima vlastiti mali izgrađena u aireal vrstu stvar?

Tom

My System: #

Procesor (i):
Intel Q6600
Matične ploče:
MSI P6N SLI V2
RAM memorija:
2GB DDR2 PC6400 gusar
Grafička kartica (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrirani 8 kanala
Tvrdi disk (i):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optički pogon (e):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake sopran & Toughpower 750W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacijski sustav (e):
Windows XP Professional SP3
Old 24. lipnja 2008, 14:54
Donatorska Grupa

Default Wireless Digital Tuner karticu?

Quote:
Originally Posted by tomthedrummer1992 View Post
Sam misli na kraju ide vidik - Media centar, koji je u njoj. Dakle, ja odlazim, da želim gledati TV. Sam mislio JA će ubiti 2 ptica s jednom kamenu - kao PC je u mojoj sobi, i satelitski feed koji se koristi za Nebo je dolje bih dobiti digitalni tuner, tako da sam mogla i dalje gledati TV u mojoj sobi nakon 2012 preklopnik . Ali imam pitanje.

Da li postoji takva stvar kao bežične digitalne TV Tuner?

Kod kuće je aireal imamo nije digitalni jedan (kao što smo nebo za prelazak na digitalno), tako da ne bi bili u mogućnosti da biste dobili freeview. Tako postoji digtal / freeview TV Tuner karticu koja ima vlastiti mali izgrađena u aireal vrstu stvar?

Tom
Ima puno od njih. The Terratec Hybrid Cinergy ima analogni i digitalni, tako da možete isto tako napraviti video snimci. Ima vlastitu sićuušni antena koje se preuzima zilch digitalna stanica ovdje dolje i natucanje stepenicama.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Može li tko preporučiti dobar TV Tuner Card thunderball321 General Hardware Chat 6 2. studeni 2009 10:02
ACER Aspire Revo R3600 / TV Tuner Card za Media Center chrissysmagicbox Graphics Cards & Monitors 0 29 rujan 2009 03:35
Postavljanje Nintendo Wii za reprodukciju do Via PC TV Tuner Card jakobi2006 PC & konzole Igre 2 8. travanj 2009 06:03
Memorijske kartice digitalnog fotoaparata pitanje? umjetno slatko Digital Imaging & Pisači 2 21. studeni 2008 07:22
TV Tuner Card za Inspiron 530S chris01 General Hardware Chat 3 22 siječanj 2008 05:12
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.