Wireless Digital Tuner karticu? Sam misli na kraju ide vidik - Media centar, koji je u njoj. Dakle, ja odlazim, da želim gledati TV. Sam mislio JA će ubiti 2 ptica s jednom kamenu - kao PC je u mojoj sobi, i satelitski feed koji se koristi za Nebo je dolje bih dobiti digitalni tuner, tako da sam mogla i dalje gledati TV u mojoj sobi nakon 2012 preklopnik . Ali imam pitanje.
Da li postoji takva stvar kao bežične digitalne TV Tuner?
Kod kuće je aireal imamo nije digitalni jedan (kao što smo nebo za prelazak na digitalno), tako da ne bi bili u mogućnosti da biste dobili freeview. Tako postoji digtal / freeview TV Tuner karticu koja ima vlastiti mali izgrađena u aireal vrstu stvar?
Tom
My System: # Procesor (i): Intel Q6600 | Matične ploče: MSI P6N SLI V2 | RAM memorija: 2GB DDR2 PC6400 gusar | Grafička kartica (e): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Sound Card: Integrirani 8 kanala | Tvrdi disk (i): Samsung 320GB S-ATA 7200rpm | Optički pogon (e): LG Lightscribe | Case / PSU: Thermaltake sopran & Toughpower 750W | Hlađenje: Stock | Network / Internet: Wireless | Monitor (e): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Operacijski sustav (e): Windows XP Professional SP3 | |