kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Vezeték nélküli digitális tuner kártya?

Reply

Téma eszközök
Old Június 23 2008, 05:54
Donor Group

Default Vezeték nélküli digitális tuner kártya?

Én gondoltam esetleg megy Vista -, amely a média központ azt. Na, én megyek akarok tévézni. Azt hittem volna megölni 2 madarak egy kő - mint a PC van a szobámban, és a műholdas takarmánnyal használt ég lent azt egy digitális tunerrel, úgyhogy még tévézni a szobámban után a 2012-es kapcsoló . De van egy kérdésem.

Van-e olyan dolog, mint a vezeték nélküli digitális TV tuner?

Otthon a aireal már nem a digitális egy (mint már ég a digitális átállás), így azt nem tudja, hogy Freeview. Szóval van egy digtal / Freeview TV tuner kártya, amely a saját kis beépített aireal típusú dolog?

Tom

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old Június 24 2008, 14:54
Donor Group

Default Vezeték nélküli digitális tuner kártya?

Idézet:
Originally Posted by tomthedrummer1992 View Post
Én gondoltam esetleg megy Vista -, amely a média központ azt. Na, én megyek akarok tévézni. Azt hittem volna megölni 2 madarak egy kő - mint a PC van a szobámban, és a műholdas takarmánnyal használt ég lent azt egy digitális tunerrel, úgyhogy még tévézni a szobámban után a 2012-es kapcsoló . De van egy kérdésem.

Van-e olyan dolog, mint a vezeték nélküli digitális TV tuner?

Otthon a aireal már nem a digitális egy (mint már ég a digitális átállás), így azt nem tudja, hogy Freeview. Szóval van egy digtal / Freeview TV tuner kártya, amely a saját kis beépített aireal típusú dolog?

Tom
Vannak olyan sok nekik. A Terratec Hybrid Cinergy már az analóg és digitális, így nem is videodigitalizáló. A saját kis antenna, amely felveszi Zilch digitális állomások itt lent a felületesség és az emeletre.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Tud valaki ajánlani egy jó Tv tuner kártya thunderball321 Általános fémáru Chat 6 November 2, 2009 10:02
Acer Aspire Revo R3600 / TV tuner kártya a Media Center chrissysmagicbox Grafikus kártyák és monitorok 0 Szeptember 29, 2009 03:35
Beállítása a Nintendo Wii Play keresztül PC Via TV Tuner kártya jakobi2006 PC és konzol játékok 2 8. április 2009 06:03
Digitális fényképezőgép memória kártya kérdés? mesterségesen édes Digital Imaging & Nyomtatók 2 21. november 2008 07:22
TV Tuner kártya Inspiron 530S chris01 Általános fémáru Chat 3 22. január 2008 05:12
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.