Vezeték nélküli digitális tuner kártya? Én gondoltam esetleg megy Vista -, amely a média központ azt. Na, én megyek akarok tévézni. Azt hittem volna megölni 2 madarak egy kő - mint a PC van a szobámban, és a műholdas takarmánnyal használt ég lent azt egy digitális tunerrel, úgyhogy még tévézni a szobámban után a 2012-es kapcsoló . De van egy kérdésem.
Van-e olyan dolog, mint a vezeték nélküli digitális TV tuner?
Otthon a aireal már nem a digitális egy (mint már ég a digitális átállás), így azt nem tudja, hogy Freeview. Szóval van egy digtal / Freeview TV tuner kártya, amely a saját kis beépített aireal típusú dolog?
Tom
My System: # Processzor (ok): Intel Q6600 | Alaplap: MSI P6N SLI V2 | RAM memória: Corsair 2GB DDR2 PC6400 | Grafikus kártya (k): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Hangkártya: Integrált 8 csatornás | Merevlemez (ek): Samsung 320GB S-ATA 7200RPM | Optikai meghajtó (k): LG Lightscribe | Case / tápegység: Thermaltake Soprano & Toughpower 750W | Hűtés: Állomány | Hálózat / Internet: Wireless | Monitor (ok): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Operációs rendszer (ek): Windows XP SP3 | |