mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Wireless Digital Tuner karti?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 23, 2008, 05:54
Donors Group

Default Wireless Digital Tuner karti?

Es domāju beidzot dodas vista - kas ir mediju centrs tajā. Tātad, es došos uz vēlaties skatīties TV. Es domāju, ka es varētu nogalināt 2 putni ar vienu akmeni - kā PC ir manā istabā, un satelīta barību, kas lieto debesis ir lejā es varētu saņemt ciparu uztvērēja, lai es tomēr varētu skatīties TV savā istabā pēc 2.012 slēdzis . Bet man ir jautājums.

Vai ir tādas lietas kā bezvadu ciparu TV Tuner?

Mājās aireal mums nav ciparu viens (jo mums ir debesis par digitālās pārslēgšanās), tāpēc tas nevar saņemt FREEVIEW. Tātad pastāv digtal / FREEVIEW TV Tuner karti, kas ir tā paša maz jābūvē aireal tipa lieta?

Tom

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrēta 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Wireless
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old Jūnijs 24, 2008, 14:54
Donors Group

Default Wireless Digital Tuner karti?

Quote:
Originally Posted by tomthedrummer1992 View Post
Es domāju beidzot dodas vista - kas ir mediju centrs tajā. Tātad, es došos uz vēlaties skatīties TV. Es domāju, ka es varētu nogalināt 2 putni ar vienu akmeni - kā PC ir manā istabā, un satelīta barību, kas lieto debesis ir lejā es varētu saņemt ciparu uztvērēja, lai es tomēr varētu skatīties TV savā istabā pēc 2.012 slēdzis . Bet man ir jautājums.

Vai ir tādas lietas kā bezvadu ciparu TV Tuner?

Mājās aireal mums nav ciparu viens (jo mums ir debesis par digitālās pārslēgšanās), tāpēc tas nevar saņemt FREEVIEW. Tātad pastāv digtal / FREEVIEW TV Tuner karti, kas ir tā paša maz jābūvē aireal tipa lieta?

Tom
Ir daudz no tām. Terratec Hybrid Cinergy ir analogās un ciparu, tādēļ jūs varat rīkoties arī video sagūstīt. Tā ir sava maza antena, kas paceļ zilch digitālo staciju šeit lejā un šis tas augšā.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.