rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Bezprzewodowa karta tunera cyfrowego?

Reply

Narzędzia wątku
Old 23 czerwiec 2008, 05:54
Grupa dawcy

Default Bezprzewodowa karta tunera cyfrowego?

I'm thinking of going ostatecznie Vista - który ma w nim centrum medialne. Tak, będę chciał oglądać telewizję. Myślałam, że zabije 2 ptaki z kamienia - jak komputer jest w moim pokoju i satelitarnej paszy, która jest używana do nieba dole chciałbym uzyskać cyfrowy tuner, więc będę mógł nadal oglądać telewizję w moim pokoju po 2012 przełączać . Ale mam pytanie.

Czy istnieje coś takiego jak bezprzewodowy tuner telewizji cyfrowej?

W domu mamy aireal nie jest Digital One (jak mamy niebo na cyfrowe), więc nie będzie w stanie uzyskać freeview. Tak więc istnieje digtal / freeview karta tunera TV, który ma własne małe wybudowany w aireal typu rzeczy?

Tomek

My System: #

Procesor (y):
Intel Q6600
Płyta główna:
MSI P6N SLI V2
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Karta graficzna (y):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Karta dźwiękowa:
Zintegrowana 8 kanałowy
Hard Drive (s):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Bezprzewodowe
Monitor (y):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (-y):
Windows XP Professional z dodatkiem SP3
Old 24 czerwiec 2008, 14:54
Grupa dawcy

Default Bezprzewodowa karta tunera cyfrowego?

Cytat:
Originally Posted by tomthedrummer1992 View Post
I'm thinking of going ostatecznie Vista - który ma w nim centrum medialne. Tak, będę chciał oglądać telewizję. Myślałam, że zabije 2 ptaki z kamienia - jak komputer jest w moim pokoju i satelitarnej paszy, która jest używana do nieba dole chciałbym uzyskać cyfrowy tuner, więc będę mógł nadal oglądać telewizję w moim pokoju po 2012 przełączać . Ale mam pytanie.

Czy istnieje coś takiego jak bezprzewodowy tuner telewizji cyfrowej?

W domu mamy aireal nie jest Digital One (jak mamy niebo na cyfrowe), więc nie będzie w stanie uzyskać freeview. Tak więc istnieje digtal / freeview karta tunera TV, który ma własne małe wybudowany w aireal typu rzeczy?

Tomek
Istnieje wiele z nich. W Terratec Cinergy Hybrid posiada analogowe i cyfrowe, więc można to zrobić również video. Posiada on własny mały lotnicze, które podnosi zilch cyfrowej stacji tutaj na dole i na górze liźnięcie.

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.