menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Bezdrôtový digitálny tuner kartu?

Reply

Thread Tools
Old 23. júna 2008, 05:54
Darcu Skupina

Default Bezdrôtový digitálny tuner kartu?

I'm thinking ze nakoniec bude priehľad - mediálne centrum, ktoré má v ňom. Tak, já se chci pozerať na televíziu. Myslel som, že by som sa zabil 2 muchy jednou ranou - ak je počítač vo svojej izbe, satelit a krmivá, ktoré sa používa na oblohe je dole bych dostat digitálny tuner, tak by som ešte mohol pozerať na televíziu vo svojej izbe po prepnutí 2012 . Ale mám otázku.

Existuje taká vec ako je bezdrôtové digitálny TV tuner?

Doma v leteckých sme nie je digitálne jeden (ako sme oblohu pre prechod na digitálne vysielanie), tak by nebol schopný získať freeview. Takže je tam digtal / freeview TV tuner kartu, ktorá má vlastnú malú postavený v leteckých typ vec?

Tom

Môj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základná doska:
MSI P6N SLI V2
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & ToughPower 750W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Bezdrôtové
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operačný systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 24. júna 2008, 14:54
Darcu Skupina

Default Bezdrôtový digitálny tuner kartu?

Citácia:
Pôvodne Poslal tomthedrummer1992 View Post
I'm thinking ze nakoniec bude priehľad - mediálne centrum, ktoré má v ňom. Tak, já se chci pozerať na televíziu. Myslel som, že by som sa zabil 2 muchy jednou ranou - ak je počítač vo svojej izbe, satelit a krmivá, ktoré sa používa na oblohe je dole bych dostat digitálny tuner, tak by som ešte mohol pozerať na televíziu vo svojej izbe po prepnutí 2012 . Ale mám otázku.

Existuje taká vec ako je bezdrôtové digitálny TV tuner?

Doma v leteckých sme nie je digitálne jeden (ako sme oblohu pre prechod na digitálne vysielanie), tak by nebol schopný získať freeview. Takže je tam digtal / freeview TV tuner kartu, ktorá má vlastnú malú postavený v leteckých typ vec?

Tom
Existuje spousta z nich. V Terratec Hybridné Cinergy má analógové a digitálne vysielanie, takže si môžete urobiť aj zachytávanie videa. Má svoju vlastnú malú antény ktorý nadväzuje Nula digitálnych staníc tady dole a čiastočná znalosť nahoře.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Môže niekto odporučiť nejaké dobré TV karta thunderball321 Všeobecné Hardware Chat 6 2 novembra 2009 10:02
Acer Aspire Revo R3600 / TV karta pre Media Center chrissysmagicbox Graphics Cards & Monitory 0 29.září 2009 03:35
Nastavenia pre Nintendo Wii Play Prostredníctvom počítači cez TV tuner kartu jakobi2006 PC a herné konzoly 2 8. apríla 2009 06:03
Digitálne kamery pamäťová karta otázku? umelo sladký Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 21. novembra 2008 07:22
TV Tuner Card pre Inspiron 530S chris01 Všeobecné Hardware Chat 3 22. januára 2008 05:12
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.