Bezdrôtový digitálny tuner kartu? I'm thinking ze nakoniec bude priehľad - mediálne centrum, ktoré má v ňom. Tak, já se chci pozerať na televíziu. Myslel som, že by som sa zabil 2 muchy jednou ranou - ak je počítač vo svojej izbe, satelit a krmivá, ktoré sa používa na oblohe je dole bych dostat digitálny tuner, tak by som ešte mohol pozerať na televíziu vo svojej izbe po prepnutí 2012 . Ale mám otázku.
Existuje taká vec ako je bezdrôtové digitálny TV tuner?
Doma v leteckých sme nie je digitálne jeden (ako sme oblohu pre prechod na digitálne vysielanie), tak by nebol schopný získať freeview. Takže je tam digtal / freeview TV tuner kartu, ktorá má vlastnú malú postavený v leteckých typ vec?
Tom
Môj systém: # Processor (s): Intel Q6600 | Základná doska: MSI P6N SLI V2 | Pamäť RAM: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Grafické karty (s): XFX Nvidia 8600GTS 512mb | Zvuková karta: Integrovaný 8 Channel | Pevný disk (y): 320gb Samsung S-ATA 7200RPM | Optická mechanika (s): LG LightScribe | Case / PSU: Thermaltake soprán & ToughPower 750W | Chladenie: Sklad | Sieť / Internet: Bezdrôtové | Monitor (s): Samsung SyncMaster 931BW 19 " | Operačný systém (y): Windows XP Professional SP3 | |