Kablosuz Dijital Tuner Kart? Ben daha uzak manzara - ki bu medya merkezi vardır gitmeyi düşünüyordum yaşıyorum. Yani, TV izlemek istiyor gidiyorum. Ben bir taşla 2 kuş öldürür - olarak PC odamda, ve bir gökyüzü için kullanılan uydu yayın düşündüm bir dijital radyo tanınacak aşağıda, bu yüzden hala odamda 2012 geçiş sonra TV izlemek olabilir . Ama bir sorum var.
Bir kablosuz dijital TV alıcısı gibi bir şey mi?
Evde biz aireal dijital bir değil (gibi dijital switchover için), böylece freeview almanız mümkün olmayacaktır gökyüzü var. Yani bir digtal olduğu / da küçük aireal türü şey dahili kendi sahip freeview TV Tuner kart?
Tom
Benim Sistemi: # İşlemci (ler): Intel Q6600 | Anakart: MSI P6N SLI V2 | RAM hafıza: 2GB DDR2 PC6400 korsan | Grafik Kartı (ler): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Ses Kartı: Entegre 8 Kanal | Sabit Disk (ler): 320GB Samsung S-ATA 7200RPM | Optik Sürücü (ler): LG LightScribe | Case / PSU: Thermaltake Soprano & Toughpower 750W | Soğutma: Stok | Ağ Bağlantısı / İnternet: Kablosuz | Monitör (ler): Samsung SyncMaster 931BW 19 " | İşletim Sistemi (ler): Windows XP SP3 | |