менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Бездротовий цифровий тюнер?

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 червня 2008, 05:54
Донор групи

Я маю на увазі в кінцевому підсумку відбувається Vista - яка медіа-центру в ньому. Отже, я збираюся хочу дивитися телевізор. Я вирішив вбити 2 зайців одним ударом - як комп'ютер перебуває в мою кімнату, і супутниковий канал, який використовується для неба вниз, я хотів би отримати цифровий тюнер, тому я все ще міг дивитися телевізор у своїй кімнаті, після 2012 перемикач . Але у мене є питання.

Є такі речі, як бездротова цифровим ТВ-тюнером?

На головну aireal ми не цифрова (як і в нас є небо для цифрового перемикання), тому він не зможе отримати безкоштовні. Так є digtal / Freeview TV-тюнера яка має власний маленький побудований в aireal речі типу?

Тома

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 24 червня 2008, 14:54
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав tomthedrummer1992 View Post
Я маю на увазі в кінцевому підсумку відбувається Vista - яка медіа-центру в ньому. Отже, я збираюся хочу дивитися телевізор. Я вирішив вбити 2 зайців одним ударом - як комп'ютер перебуває в мою кімнату, і супутниковий канал, який використовується для неба вниз, я хотів би отримати цифровий тюнер, тому я все ще міг дивитися телевізор у своїй кімнаті, після 2012 перемикач . Але у мене є питання.

Є такі речі, як бездротова цифровим ТВ-тюнером?

На головну aireal ми не цифрова (як і в нас є небо для цифрового перемикання), тому він не зможе отримати безкоштовні. Так є digtal / Freeview TV-тюнера яка має власний маленький побудований в aireal речі типу?

Тома
Є безліч з них. Terratec Гібридна Cinergy має аналоговий і цифровий, так що ви можете також зробити відео захоплення. Вона має свої крихітні повітряні який вловлює Zilch цифрових станцій тут внизу, і поверхневе знання нагорі.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.