| Я маю на увазі в кінцевому підсумку відбувається Vista - яка медіа-центру в ньому. Отже, я збираюся хочу дивитися телевізор. Я вирішив вбити 2 зайців одним ударом - як комп'ютер перебуває в мою кімнату, і супутниковий канал, який використовується для неба вниз, я хотів би отримати цифровий тюнер, тому я все ще міг дивитися телевізор у своїй кімнаті, після 2012 перемикач . Але у мене є питання.
Є такі речі, як бездротова цифровим ТВ-тюнером?
На головну aireal ми не цифрова (як і в нас є небо для цифрового перемикання), тому він не зможе отримати безкоштовні. Так є digtal / Freeview TV-тюнера яка має власний маленький побудований в aireal речі типу?
Тома
Моя система: # Процесор (и): Intel Q6600 | Материнська плата: MSI P6N SLI V2 | ОЗУ: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Графічна карта (и): XFX NVIDIA 8600GTS 512MB | Звукова карта: Вбудований 8-канальний | Жорсткий диск (и): Samsung 320GB S-ATA 7200RPM | Оптичний привід (и): LG Lightscribe | Діло / PSU: Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W | Охолодження: Фондовий | Мережі / Інтернет: Безпровідні | Монітор (и): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Операційна система (и): Windows XP Professional SP3 | |