![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Promiň, že jsem nemohl najít technické pomoci / otázky sub-fórum, ale prosím, pomozte 1 této doby, prosím? Díky!
Jen jsem re-instalaci systému Windows na svém počítači, a když se podívám na okno Síťová připojení, ale nemohu zjistit, jak se dostat 'bezdrátové připojení k síti 1' ikona přijít se kouzelníci obě nefungují. Mám počítač v jiné místnosti, hlavní, s routerem vedle ní, a já prostě nevědí, co dělat, protože set-up wizards nepracují, jedna hovoří o flash disky, které jsem Netgear jedna hůl na flash disku k internetu, ale ne rozsvítit nebo něco, a průvodce nezná svého tam. Im so confused může někdo pomoci? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nejste si jisti, ze své místo, ale jsem za předpokladu, jste přeinstalovat Windows na PC 2. a 1. PC s routerem, pracuje / připojení OK.