![]() |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη δεν μπόρεσα να βρω μια τεχνική βοήθεια / υπο-ερωτήματα φόρουμ αλλά σας παρακαλώ να βοηθήσει αυτή μόλις 1 ώρα παρακαλώ; Ευχαριστώ! Απλά εκ νέου εγκατάσταση των Windows στον υπολογιστή μου, και κοιτάζω το παράθυρο Συνδέσεις Δικτύου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς να πάρει ένα «ασύρματη σύνδεση δικτύου 1», το εικονίδιο για να βρει, και οι δύο οδηγοί της δεν λειτουργούν. Έχω έναν υπολογιστή σε άλλο δωμάτιο, το κυριότερο, με έναν router δίπλα του, και εγώ απλώς δεν ξέρουν τι να κάνουν cos την δημιουργία μάγους που δεν εργάζεται, η μία μιλά για flash drives, το οποίο έχω Netgear ένα ραβδί στην flash drive να κάνει το διαδίκτυο, αλλά δεν ανάβει, ή κάτι άλλο, και ο οδηγός δεν γνωρίζει την ύπαρξη. Im έτσι σύγχυση μπορεί κανείς να βοηθήσει; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είστε σίγουροι από τη δική σας θέση, αλλά είμαι υποθέτοντας μπορείτε επανεγκατάσταση των Windows για το 2ο PC και το 1ο PC με το Router, εργάζεται / σύνδεση ΟΚ.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Wireless Network Connection εξαφανίστηκε! | muhannad | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 16 Ιουν 2009 18:35 |
| Αργή σύνδεση δικτύου | MJM | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 29 Νοε 2008 08:15 |
| Uni Ασύρματο Δίκτυο δεν λειτουργεί με την επιφάνεια εργασίας - δεν διεύθυνσης δικτύου | Samantha0101 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 16 Οκτ 2008 07:34 |
| Ασύρματο δίκτυο - δεν αποστολή διεύθυνσης δικτύου | Samantha0101 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 24η Σεπ 2008 07:37 |
| Σύνδεση δικτύου απενεργοποιήσετε κάθε τόσο | Robbie | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 5 Δεκ. 2007 11:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |