![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| sajnálom, nem találtam olyan technikai segítséget / kérdések al-fórum, de azért csak segít ez 1 alkalommal kérem? Köszönöm! Most újra telepített Windows-on a számítógépet, és nézd meg a Hálózati kapcsolatok ablakban, de nem tudok rájönni, hogyan juthatunk el a "vezeték nélküli hálózati kapcsolat 1" ikonra tegyen, mind a varázslók nem működnek. Van egy számítógép a másik szobában, az egyik legfontosabb, a router mellé, és én nem tudom, mit tegyek, mert a beállítás varázsló nem működik, az egyik beszél, flash meghajtók, amelyek már A Netgear botot a flash meghajtó nem az interneten, de nem gyullad ki, vagy ilyesmi, és a varázsló nem tudja, hogy ott. Im so confused tud akárki segít? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem biztos benne, hogy az Ön elküldeni, de ha feltételezzük újratelepítendő Windows a 2. számítógép és a PC-re 1. a router, a munka-csatlakozó az OK gombra.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vezeték nélküli hálózati kapcsolat eltűnt! | muhannad | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 16. június 2009 18:35 |
| Lassú hálózati kapcsolat | MJM | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 29. november 2008 08:15 |
| Uni vezeték nélküli hálózat nem működik az asztalon - nincs hálózati cím | Samantha0101 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 16. október 2008 07:34 |
| A vezeték nélküli hálózat - nem küldi hálózati cím | Samantha0101 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 24. Szeptember 2008 07:37 |
| Hálózati kapcsolat kikapcsolni minden olyan gyakran | Robbie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 5. december 2007 11:47 |
| Téma eszközök | |
| |