![]() |
|
| |||
| |||
| מצטער, אני לא יכול למצוא עזרה טכנית / שאלות משנה הפורום אבל בבקשה עזרה זה רק פעם 1 בבקשה? תודה! אני רק מחדש חלונות מותקנת על המחשב שלי, ואני מסתכל על החלון 'חיבורי רשת', אבל אני לא יכול לחשוב איך לקבל '1 חיבור הרשת האלחוטית' סמל לעלות, קוסמים את שניהם לא עובדים. יש לי את המחשב בחדר אחר, את ראשי אחד, עם נתב לצד זה, ואני פשוט לא יודע מה לעשות חסת עלים את הגדרת קוסמים לא עובדים, אחד מדבר על כונני הבזק, אשר יש לי א NetGear מקל על כונן הבזק לעשות באינטרנט, אבל זה לא קל למעלה, או כל דבר, ואת האשף אינו יודע את שם. Im כך מבולבל האם מישהו יכול לעזור? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא בטוח מן ההודעה שלך, אבל אני בהנחה שאתה מחדש את Windows על 2 PC ו 1 את המחשב עם הנתב, הוא עובד / חיבור אישור.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חיבור הרשת האלחוטית נעלם! | muhannad | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 16th יוני 2009 18:35 |
| לאט החיבור לרשת | MJM | רישות, מודמים & VoIP | 5 | 29 נובמבר 2008 08:15 |
| חד של הרשת האלחוטית לא עובדת עם שולחן עבודה - אין כתובת רשת | Samantha0101 | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 16th אוקטובר 2008 07:34 |
| הרשת האלחוטית - לא לשלוח כתובת הרשת | Samantha0101 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 24 ספטמבר 2008 07:37 |
| החיבור לרשת לכבות כל כך לעיתים קרובות | רובי | רישות, מודמים & VoIP | 2 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 11:47 |
| שרשרת כלים | |
| |