![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Atsiprašau aš negalėjau rasti techninę pagalbą klausimai / sub-forumas, bet prašome tik padėti šio straipsnio 1 kartą prašau Ačiū! Aš tiesiog iš naujo įdiegti Windows kompiuteryje, ir žiūriu į "Network Connections" lange, bet aš negaliu suprasti, kaip gauti "bevielio ryšio tinklo 1 'icon sugalvoti, burtininkai ir neveikia. Turiu ir kitų kambarių kompiuteris, vienas iš pagrindinių, su maršrutizatorius, šalia jo, ir aš tiesiog nežinau, ką daryti cos steigti Wizards neveikia vienas pasakoja apie Flash, kuris aš NETGEAR prikaišioti flash drive padaryti internetu, tačiau jis neturi įsižiebti arba nieko, o vedlys nežino jo ten. Im so confused Can anyone help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nežinote, nuo jūsų pranešimą, bet man kad jūs iš naujo "Windows 2. PC ir 1. PC su maršrutizatorius, yra darbo ir ryšio Gerai.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Wireless Network Connection dingo! | muhannad | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 16, 2009 18:35 |
| Mažoji tinklo | MJM | Networking, Modems & VoIP | 5 | Lapkritis 29, 2008 08:15 |
| Uni bevielis tinklas neveikia su stalu - nėra tinklo adresas | Samantha0101 | Networking, Modems & VoIP | 7 | 16 spalis 2008 07:34 |
| Belaidis tinklas - ne siuntimo tinklo adresas | Samantha0101 | Networking, Modems & VoIP | 4 | 24 rugsėjis 2008 07:37 |
| Tinklo jungtis išjungti kas taip dažnai | Robbie | Networking, Modems & VoIP | 2 | 5 gruodis 2007 11:47 |
| Temos įrankiai | |
| |