menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Bezdrôtové pripojenie k sieti Pomoc

Reply

Thread Tools
Old 13 január 2008, 02:28
Člen Skupina

Default Bezdrôtové pripojenie k sieti Pomoc

Promiň, že som nemohol nájsť technickej pomoci / otázky sub-fórum, ale prosím, pomôžte 1 tejto doby, prosím? Vďaka!

Len som re-inštalácii systému Windows na svojom počítači, a když se podívám na okno Sieťové pripojenia, ale nemôžem zistiť, ako sa dostať 'bezdrôtové pripojenie k sieti 1' ikona prísť sa kouzelníci obe nefungujú. Mám počítač v inej miestnosti, hlavné, s routerem vedľa nej, a já jednoducho nevedia, čo robiť, pretože set-up wizards nepracujú, jedna hovorí o flash disky, ktoré som Netgear jedna palica na flash disku k internetu, ale nie rozsvietiť alebo niečo, a sprievodca nepozná svojho tam. Im so confused môže niekto pomôcť?
Old 13 január 2008, 04:00
Darcu Skupina

Default Bezdrôtové pripojenie k sieti Pomoc

Nie ste si istí, ze svoje miesto, ale som za predpokladu, ste preinštalovať Windows na PC 2. a 1. PC s routerem, pracuje / pripojenie OK.
Ak áno, a máte USB sieť (NIC) adaptér na 2. PC, máte nainštalovaný softvér ovládača na to?

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Bezdrôtové pripojenie k sieti zmizla! muhannad Siete, Modemy & VoIP 0 16. júna 2009 18:35
Pomalé pripojenie k sieti MJM Siete, Modemy & VoIP 5 29. november 2008 08:15
Uni Bezdrôtové siete nepracuje s desktopu - žiadne sieťovej adresy Samantha0101 Siete, Modemy & VoIP 7 16. október 2008 07:34
Bezdrôtové siete - nikdy neposielate sieťových adries Samantha0101 Siete, Modemy & VoIP 4 24. September 2008 07:37
Sieťové pripojenia vypnite občas Robbie Siete, Modemy & VoIP 2 5. decembra 2007 11:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.