![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Promiň, že som nemohol nájsť technickej pomoci / otázky sub-fórum, ale prosím, pomôžte 1 tejto doby, prosím? Vďaka! Len som re-inštalácii systému Windows na svojom počítači, a když se podívám na okno Sieťové pripojenia, ale nemôžem zistiť, ako sa dostať 'bezdrôtové pripojenie k sieti 1' ikona prísť sa kouzelníci obe nefungujú. Mám počítač v inej miestnosti, hlavné, s routerem vedľa nej, a já jednoducho nevedia, čo robiť, pretože set-up wizards nepracujú, jedna hovorí o flash disky, ktoré som Netgear jedna palica na flash disku k internetu, ale nie rozsvietiť alebo niečo, a sprievodca nepozná svojho tam. Im so confused môže niekto pomôcť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie ste si istí, ze svoje miesto, ale som za predpokladu, ste preinštalovať Windows na PC 2. a 1. PC s routerem, pracuje / pripojenie OK.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Bezdrôtové pripojenie k sieti zmizla! | muhannad | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 16. júna 2009 18:35 |
| Pomalé pripojenie k sieti | MJM | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 29. november 2008 08:15 |
| Uni Bezdrôtové siete nepracuje s desktopu - žiadne sieťovej adresy | Samantha0101 | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 16. október 2008 07:34 |
| Bezdrôtové siete - nikdy neposielate sieťových adries | Samantha0101 | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 24. September 2008 07:37 |
| Sieťové pripojenia vypnite občas | Robbie | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 5. decembra 2007 11:47 |
| Thread Tools | |
| |