мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Уирелесс Нетуорк Цоннецтион Помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Мар 2008, 02:28
Мембер Гроуп

Default Уирелесс Нетуорк Цоннецтион Помоћ

жао нам је, али нисам могао наћи техничке помоћи / питања под-форум, али молим вас само помоћи овај пут 1 угодити? Хвала!

Управо сам поново уиндоус инсталиран на мом рачунару, а сам поглед на Нетуорк Цоннецтионс прозор, али не могу схватити како да бисте добили 'бежичне мрежне везе 1' икону да дође горе, чаробњаци су оба не раде. Имам компјутер у другу собу, главна један, са усмјеривач поред ње, а ја једноставно не знам шта да урадите цос поступак чаробњаци не раде, један говори о фласх дискови, који сам НетГеар један штап у бљесак возити радити то, али то не озарити, или било шта, а чаробњак не зна њен тамо. Им па збуњени моћи било ко помоћ?
Old 13. Мар 2008, 04:00
Донаторска Група

Default Уирелесс Нетуорк Цоннецтион Помоћ

Нисте сигурни од свој пост, ипак Им 'претпостављив реинсталлед Уиндоус вам на 2. и 1. ПЦ рачунару са Роутер, ради / повезивању реду.
Ако је тако, и ви имате УСБ Нетуорк (НИЦ) адаптер на 2. ПЦ, да ли сте инсталирали дривер софтуаре за то?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц