Prema riječima mit Busters, "ako je njegov vrijedan događaj, njene vrijednosti od preko radiš"
s tim, rekao je, bio sam na Sveučilištu DeVry sigurnosti raspravlja s igrom razvoj njihovih nastavnika (idem tamo svaki sada i onda se za pomoć na video igrama moj team čini) i jedna stvar je doveo do drugog i nekako smo se govori o korištenju retinal oka skeneri za prijave na Windows (apposed korištenja prst skeneri) i nađoh postoje različita (i velike) prednosti korištenja retinal skener apposed na prst print skener, i kako retinal skener je puno teže to "hack" ili "dobiti prošao "nego prst skener. Mnogi od vas će reći preko svojih ubiti. Kažem samo ono što sam njegova potreba (možda). svatko tko bi se tako ljubazni da mi pomogne naći uređaja kao što je onaj sam samo govorio o, i ako je moguće, za ispod 100 $. Bilo kakva pomoć na moj mali goniti ovdje bi lijepo. Hvala unaprijed onima koji pomoć, te "điha, hvala za veliku pomoć

(sarkastičan) "unaprijed onima koji tek post comments rekavši kako im se protive ideji.
Procesor (i): Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz | Matične ploče: Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45) | RAM memorija: mushkin 4GB DDR2 1066MHz | Grafička kartica (e): GTX280 |
Sound Card: onboard (za sada) | Tvrdi disk (i): WD6401AALS WD 640GB | Optički pogon (e): Kliknite na link u potpis za više | Case / PSU: Gusar CMPSU-750TX (750 W) |
Hlađenje: XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle | Network / Internet: DSL medij | Monitor (e): 30 inch 2650x1600 (uskoro anyway) | Operacijski sustav (e): XP Home |