W słowach z Myth Busters ", jeśli jego wartość robi, jego wartości ponad robisz"
z powiedział, że byłem na DeVry Uniwersytet omówieniem bezpieczeństwa z gry ich nauczycieli (I co tam teraz, a następnie o pomoc w sprawie gry wideo mojego zespołu czyni) i jedna rzecz doprowadziła do drugiej i jakoś mamy rozmawiać na temat korzystania z siatkówki oka skanery do logowania do systemu Windows (apposed do korzystania z palca skanery) i znalazłem tam są różne (i duże) korzyści z wykorzystaniem skanera siatkówki apposed na palec wydruku skaner, jak i siatkówki skanera jest o wiele trudniej "hack" lub "get przeszły "niż palec skanera. Wielu z Was powie ponad zabić. Mówię jej, co i tak trzeba (być może). Czy ktoś jest taki dobry, aby mi pomóc znaleźć takie urządzenia, co właśnie mówił o, a jeśli to możliwe, na mocy 100 dolarów. Każda pomoc na mój mały hunt tutaj byłoby miło. dzięki z góry do tych, którzy pomogą, a "Gee, wielkie dzięki za pomoc

(sarkastyczny) "z góry do tych, którzy dopiero po komentarze mówiąc sposób sprzeciwia się idei.
Procesor (y): Core 2 Duo E8500 @ 4GHz OC | Płyta główna: Gigabyte GA-EP45-UD3P (P45) | Pamięć RAM: mushkin 4GB DDR2 1066MHz | Karta graficzna (y): GTX280 |
Karta dźwiękowa: pokładowej (przynajmniej na razie) | Hard Drive (s): WD WD6401AALS 640GB | Optical Drive (s): Kliknij na link w podpisaniu więcej | Case / PSU: Corsair CMPSU-750TX (750 WATT) |
Chłodzenie: XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle | Sieć / Internet: DSL średnich | Monitor (y): 30 cali 2650x1600 (i tak szybko) | Operating System (-y): XP Home |