mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

WTB: retiniană oculare scanerului

Reply

Thread Tools
Old 1 decembrie 2008, 19:41
Grupul de donator

Default WTB: retiniană oculare scanerului

În cuvintele din Mit Busters, "în cazul în care merita faci, sa faci în valoare de peste"

cu care a spus, am fost la Universitatea DeVry securitate a discuta cu profesorii lor joc de dezvoltare (merg acolo în fiecare acum şi apoi pentru a vă ajuta pe de jocuri video, echipa mea face) şi un singur lucru a condus la un alt fel şi ne-am vorbit despre utilizarea retiniene ochi scanere pentru logare în Windows (apposed să utilizaţi degetul scanere) şi l-am găsit acolo sunt distincte (si mare) avantaje pentru utilizarea scanner de retină apposed la degetul imprimare scanare, precum şi modul în care retiniene scanerului este mult mai greu de "hack" sau "te a trecut "degetul mare de scanare. Multi dintre dumneavoastra sa va spun peste ucide. Eu spun doar ceea ce sa am nevoie (poate). oricine ar fi aşa fel ca să mă ajuţi să găsesc un dispozitiv, cum ar fi de-o am vorbit despre, şi, dacă este posibil, de sub 100 dolari. Orice ajutor pe micul meu vanatoare de aici ar fi frumos. mersi in avans, la cei care ajuta, şi o "ia uite, mersi de mare ajutor (sarcastic) "in avans, la cei care au numai posta comentarii spune modul în care acestea se opun ideii.

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 1 decembrie 2008, 21:26
Grupul de donator

Da, eu am câteva şedinţe în jurul în depozit pot vinde pentru un cuplu de dolari fiecare

Esti nu va găsi nici una din aceste sub 100 dolari. http://www.ehow.com/how_2106941_buy-...c-scanner.html
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 2 decembrie 2008, 15:14
Grupul de donator

că articolul didnt ajuta deloc.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.