![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, є цікавий. Сподіваюся, що його повідомлення. Є кілька шляхів вирішення цієї проблеми. На жаль, усунення несправностей це найскладніша і забирає багато часу, оскільки воно може бути будь-яким один (або два-три) речі, які можуть бути дозволяє системі починається. Ось список, щоб швидко розпочати роботу. Як ваша система, як видається, не до якого харчування, то, знову ж таки, саме звернути вашу увагу до системної плати і блок живлення. Важливо пам'ятати, що частини, частіше за все, Fail індивідуально. Тому, як тільки ви знайдете несправних частин, ви, імовірно, зробили. Однак, я наполегливо раджу вам стежити за всіма кроками я поклав, просто щоб бути на безпечній стороні. Перед тим як почати, хоча, майте на увазі, що в порушенні справи може призвести до втрати гарантії, якщо ви придбали готові системи. Ви повинні це робити, якщо Вас влаштовує ідея відкрити комп'ютер і колупатися там. Якщо ідея лякає вас, не робіть цього. Якщо ви відчуваєте, як ви не знаєте, що відбувається, але вони хочуть вчитися, йти вперед, але, знову ж таки, треба знати, що ви потенційно сечовипускання ніяких гарантій, що прийшли з комп'ютером в цілому. Я також не несе відповідальності за ви намагаєтеся ці кроки, шкода, але Ive Got покласти застереження тут. 1. Переконайтеся, що все підключено правильно Це дуже поширена помилка. Звичайно це материнська плата або завантажувального диска. Деякі материнські плати мають два роз'єми: 24-контактний і невеликий 4-ти або 8-контактний нуля. Якщо ваша материнська плата не має обидва з них, він буде мати тільки 24-контактний роз'єм. Переконайтеся, що забезпечується на місці. Якщо це нормально, переходимо до все / жорсткого диска кабелем (и): 4-контактні роз'єми / SATA влади і L форми даних (якщо SATA), 40-контактний, якщо Ейде. Дані стрічка повинна слід до материнської плати. Крім того, якщо Ейде, червона сторона стрічки повинна бути по обидві шпильки 1 або обидва Pins 40, вона не може бути обернувся. Загальний огляд всіх проводів повинні бути виконані. Де вони починаються і закінчуються? Зв'язків чи є сенс? Незважаючи на те, що більшість людей думають, всередині комп'ютера є здоровим глуздом, все підходить тільки один слот / діру. 2. Очистити CMOS Часто це рішення, і воно зазвичай кривавий розчарувань, тому що це така кривава просто, як тільки ви про це знаєте. Все, що вам потрібно зробити, це з'ясувати в материнської плати, де перемичку CMOS є. Переконайтеся, що система не має джерела живлення (тобто харчування від'єднаний і видалити батарею). Потім перемістіть CMOS перемичкою над шпильки, очистити його. Через кілька хвилин, поставити перемичку назад, підключіть влада і назад в батарею і спробуйте її. Якщо це спрацює, цю роботу, Congrats, феєрверк освітить небо і так далі. Якщо ні, нести далі за списком. 3. Газ роботу системи Перше, що потрібно зробити, це видалити системи зі справи**, Покладіть його на непровідних поверхні, і відключіть всі компоненти з материнських плат з цими винятками Процесор (і охолоджуючі вентилятори) Одну палку пам'яті Graphics Card (якщо є) Харчування Кнопка живлення ** (Ви можете зробити це в разі, якщо ви хочете, але моє перевагу одному заявив. Але перевірити материнську плату для будь-якого першого короткого замикання на додатковий / виснажений Stand-офф) Це означає відсутність дисків, ні периферії, ніяких додаткових портів, нічого. Це тестах дві проблеми одразу. Вони ймовірність, що деякі периферійні дозволяє системі живлення і можливості материнської плати коротке замикання на випадок якось (яке, за логікою бути не повинно). Для швидкого усунення (тільки якщо система повністю не забезпечує будь-якої влади на всіх), де знайти кнопку включення живлення підключається і короткий ці два контакти на мить, що всі провідні у вас під рукою. Викрутка, ніж, монети, метал або що-небудь буде працювати. Якщо система набирає обертів, вам потрібна нова кнопка включення живлення. (Для кого читання: Якщо ваша система вже набирає оберти, ви можете пропустити цей крок.) Якщо система не включається за межі корпусу, тут дві речі, які необхідно зробити. По-перше, зробити візуальний огляд всіх конденсаторів на материнській платі. Ці маленькі батареї перспективних речей. Що ви будете шукайте, будь-яка витік рідини з верхньої або нижньої, якийсь ... ... ERR Котом у будь-якому місці на них, або якщо вони випирає верхню або бічну. Поки ви noseying навколо погані конденсатори, подивіться на роз'єм живлення ATX; переконайтеся, що він не залишив жодних слідів або опіки подивитися розтанув. Якщо щось показує, будь-який з цих характеристик, ваша материнська плата майже точно ваша проблема. Якщо всі вони у мене гарна зовнішність, тест багато разів, кожен Stick пам'яті індивідуально в кожному слоті (це означає, 8 тестів на 2 палички пам'яті на системних плат з 4 слотами). Якщо система в кінцевому підсумку повноваження, ви знайшли добру пам'ять, ймовірно, ваша єдина проблема, і ви, швидше за все, зробили. Покладіть урізаний варіант назад в корпус і закріпіть його. Якщо він знову включиться, пропустіть Крок 9. Якщо ні, то його необхідно видалити і знову розслідувати налаштування вашого протистояння материнської плати і переконайтеся, що нічого не торкаючись до материнської плати, де вона не повинна бути збережена. Я знаю, ви Havn't встановлена материнська плата самостійно, але він все ще варто подивитися після зачистки його. Після цього робиться Перейти до Крок 9. Якщо вона не до влади за будь-якої конфігурації пам'яті з корпусу, він повинен бути як процесор, пам'ять, відеокарти, материнської плати, або блок живлення, або будь-яку їхню комбінацію. З системою, все ще не так, (або, у випадку), продовжувати. 4. Чи ваш процесор працює? Існує тільки один надійний спосіб перевірити це: Установка вашого процесора в вдалою і робоча система. Використовуйте друга, сусіда, сусідки по кімнаті або тими, кого трапиться мати систему, яка буде приймати ваш процесор. Якщо ваш процесор дозволяє цій вдалою системою влади, ви знаєте, що це добре, і це не причина ваших проблем. Якщо ні, вам потрібен новий. Як і вище, це, імовірніше за все, що це ваша єдина проблема, і як тільки ви отримаєте його замінити, ви будете добре йти. Зверніть увагу, що я не кажу, щоб спробувати іншу (відомі і хороші робочі) материнської плати. Причиною цього є те, що існує занадто багато інших змінних в грі: чи є у ОЗУ робота? працює відеокарта? є робочим харчування? (Я повернуся до цього пізніше). 5. Чи існує у вашій пам'яті працює? Є два (ймовірно, настільки ж надійні) способи перевірити це, хоча один з них трохи більш ризикованими, ніж інші. По-перше, прийняти вашу пам'ять і вставте його в робочий тестовій системі (можливо, той самий, який використовувався для процесора) і, знову ж таки, подивіться, що система включиться. Якщо це відбудеться, ми знаємо, що пам'ять хороша. Для хорошої оцінки, тестування всі ваші палички в усіх можливих комбінацій, просто щоб бути впевненими, що це не пару паличок не грав добре разом. Якщо гарна система не включається, у вас є погана пам'ять і необхідність її заміни. Інші (і ризикований) спосіб перевірити пам'ять прийняти вдалою і робочу пам'ять, і поклав його в вашу материнську плату. Це ризикований, оскільки існує ймовірність того, що це материнська плата, що це погано. Вона не є нечуваним для материнських плат погано зруйнувати добрі палиці пам'яті. Прийняти цей маршрут, тільки якщо у вас немає іншої тест-системи. Якщо в системі держав, у вас погана пам'ять. Якщо цього не відбудеться, проблема або вашої материнської плати, графічні, або ваш блок живлення. 6. Чи ваша материнська плата працює? Це дуже простий тест: отримати інший платі звідки-небудь, разом узяті базової системи (як описано у кроці 3), і подивитися, якщо його чобіт. Windows ліцензування не прийшли в це. Знову ж таки, якщо в системі держав, у вас погані плати. Якщо цього не відбудеться, проблема або відеокарти або блоку живлення. 7. Чи ваша відеокарта працює? Це може бути випробувана на два шляхи, як пам'ять: Використовуючи тестовий комп'ютер та іншу картку. Однак, цього разу, ризик горіння гарною частини на поганий рада не існує, як ми вже пробували ради. Ви повинні знати, однак, що якщо ви тестуєте робоча відеокарта з несправного блоку харчування, і що карта вставляється безпосередньо в роз'єм живлення, в кінцевому підсумку можна з несправною відеокартою. Те, що робить це випробування легше це бортового відео. Якщо ваша материнська плата має, і воно працює, але не відома хорошої відеокарти роботу, ви, імовірно, погано AGP / PCI-E слот. Подивіться (і факел, коли потрібно буде) там для гнутих шпильки. 8. Чи ваш блок живлення працює? Це найпростіше з усіх, на даний момент, ви виключили всі, крім БП, так що захопити хороший і його підключити не обов'язково той, який ви тільки що отримали, але я б небезпека, що збирається на роботу. 9. Час для відновлення системи. Красиво зроблено, все добре. (Якщо ви отримали на номер 9 і це все одно не працює, то вести). На даний момент, у вас є хороший процесор, материнську плату, пам'яті, відео-, та електропостачання. Ви також маєте гарний випадок, який не коротке замикання материнської плати. Таким чином, останнє, що залишилося перевірити це інші периферійні пристрої, якщо такі є, і PCI слоти. Щоб зробити це, запустіть установку речей і / або підключення речей по одному Таким чином, якщо є погані периферійних (або слот), ви помітите це негайно, тому що всі раптово ваша робоча система не буде працювати після того, як підключити, що в наступний пункт. Перевірте слоти PCI для гнутих Pins щоб переконатися, що насправді не погані карти. Це, напевно (сподіваюся) в кінці Вашої проблемою, коли ви виявили, що поганим або периферійних слотів. Якщо він все ще не працює, товариський, дають нам повідомлення назад.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Відмінна робота Мати, дуже ретельно. ;)
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Soon To Be Dead! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 4 | 13 жовтня 2009 14:20 |
| Материнська Dead / Dead БП, або обидва? | VictorMeldrew | Генеральний обладнання чат | 3 | 31 жовтня 2008 02:12 |
| Мертві ПК? | Kadejd | Генеральний обладнання чат | 2 | 27 жовтня 2007 21:55 |
| Мертві M / B? | ferrytrip1 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 3 вересня 2007 08:20 |
| Мертві PC | Бьюкенен | Генеральний обладнання чат | 34 | 20 червня 2007 12:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |