![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| My PC zemřel na počátku tohoto týdne a já odstraněn z pevného disku a dejte je do uzavřeného prostoru tak, že bych mohl přístup k datům na mém notebooku. Notebooku najde disk ok a nechá mě podívat se na soubory a složky na zde. Nicméně, když jsem jít do Dokumenty a nastavení složku a při pokusu o přístup na složku, která obsahovala moje stará data se říká, že přístup byl odepřen. Můžu podívat na ostatní složky, ale ne tohle. Opravdu potřebujeme dostat k informacím zde. Je tam vše, co mohu vyzkoušet? Já jsem žádný PC expert, ale budu muset zkusit něco. Můj největší strach je, že disk obsahuje informace potřebné pro svou práci. Všechny pomoci ocení. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to, jako je třeba převzít vlastnictví složky / soubory, zjistit, jestli tento Pomáhá
| |||
| |||
| Díky - to fungovalo. |
|
| |||
| |||
| You're welcome |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| G: \ není přístupný, Přístup byl odepřen. | jimmyc | Drives & Removable Media | 3 | 24. června 2009 02:43 |
| Přístup nepovolen | rbscooby | Operační systémy Windows | 7 | 9. května 2008 16:40 |
| Přístup zamítnut | hewybo | Operační systémy Windows | 6 | 16. leden 2008 02:40 |
| Přístup nepovolen | hannyp | Virus, spyware a bezpečnost | 14 | 27. listopadu 2007 12:37 |
| Přístup byl odepřen ... najednou | Quityourjibbajabba | Operační systémy Windows | 3 | 14. listopadu 2007 06:10 |
| Thread Nástroje | |
| |