![]() |
|
| |||
| |||
| Desktop pc μου πέθανε στις αρχές αυτής της εβδομάδας και θα αφαιρεθεί το σκληρό δίσκο και να το θέσω σε περίβλημα έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα μου στο laptop. Το laptop βρίσκει το δίσκο ok και μου δίνει τη δυνατότητα στους εξετάσουμε τα αρχεία και τους φακέλους σχετικά με αυτό. Ωστόσο, όταν πάω να τα Έγγραφα & Ρυθμίσεις φάκελο και να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο φάκελο που περιείχε παλαιά στοιχεία μου λέει ότι απαγορεύεται η είσοδος. Μπορώ να εξετάσουμε άλλους φακέλους, αλλά δεν αυτό. Πραγματικά πρέπει να ζητούμε από τις πληροφορίες που υπάρχουν. Υπάρχει κάτι που μπορώ να προσπαθήσω; Δεν είμαι τεμ εμπειρογνωμόνων, αλλά θα έχουν προχωρήσει σε τίποτα. Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι ότι ο δίσκος περιέχει πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εργασία μου. Όλα βοήθεια ευπρόσδεκτη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ήχοι όπως και εσείς πρέπει να αναλάβετε την κατοχή της το φάκελο / αρχεία δείτε αν αυτό βοηθάει
| |||
| |||
| Χάρη - λειτούργησε. |
|
| |||
| |||
| Σας καλωσορίζουμε |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| G: \ δεν είναι δυνατή η πρόσβαση, απαγορεύεται η είσοδος. | jimmyc | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 24 Ιουν 2009 02:43 |
| Access Denied | rbscooby | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 9η Μαΐου 2008 16:40 |
| Access Denied | hewybo | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 16 Ιαν 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 14 | 27 Νοε 2007 12:37 |
| Επιτρέπεται η πρόσβαση ... ξαφνικά | Quityourjibbajabba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 14 Νοε 2007 06:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |