![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj desktop PC umro ranije ovaj tjedan, a ja maknuti hard disk i stavio ga u prilog, tako da bih mogao pristupiti podacima na moj laptop. Prijenosni pronalazi disk ok i omogućava mi pogled na datoteke i mape na tamo. Međutim, kada sam ići na Documents & Settings savijač i probati za pristup mapi koja sadržani podaci je moj stari kaže da Access is denied. Ne mogu gledati druge mape, ali ne i ove. JA stvarno potreba da se na tu informaciju. Ima li išta što ja mogu probati? Nisam pc ekspert, ali ja ću se ići na ništa. Moje najveće brige je da disk sadrži informacije potrebne za moj rad. Sva pomoć dobrodošla. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao morate preuzeti vlasništvo nad mape / datoteke vidjeti ako ovo pomaže
| |||
| |||
| Hvala - to radila. |
|
| |||
| |||
| You're welcome |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| G: \ nije pristupačan, Access is denied. | jimmyc | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 24. lipnja 2009 02:43 |
| Pristup je odbijen | rbscooby | Windows Operating Systems | 7 | 9. svibanj 2008 16:40 |
| Access denied | hewybo | Windows Operating Systems | 6 | 16 siječanj 2008 02:40 |
| Pristup je odbijen | hannyp | Virus, Spyware i sigurnost | 14 | 27. studeni 2007 12:37 |
| Access is denied ... sve nagli | Quityourjibbajabba | Windows Operating Systems | 3 | 14. studeni 2007 06:10 |
| Thread Tools | |
| |