![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját asztali pc korábban halt meg, ezen a héten és azt törölni a merevlemez és tedd egy zárt, hogy tudok hozzáférni az adatokhoz-ra az én-m laptop. A laptop találja a meghajtót az OK gombra, és lehetővé teszi, nekem nézd meg a fájlok és mappák ott. Ugyanakkor, ha elmegyek a Dokumentumok & Beállítások mappát, és próbálja meg elérni azt a mappát, amely tartalmazza a régi adatok azt mondja, hogy hozzáférés megtagadva. Nem látod, hogy más mappákat, de nem ez. Tényleg kell jutnunk, hogy az információkat ott. Van valami, amit lehet próbálni? Én nem vagyok db expert, de én is megyek a semmit. Saját legnagyobb aggodalom az, hogy a lemez tartalmaz információt, amely szükséges a saját munkáját. Minden help appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mintha meg kell érezzék a mappát / fájlt hátha ez segít
| |||
| |||
| Thanks - mûködött. |
|
| |||
| |||
| Szívesen |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| G: \ nem érhető el, hozzáférés megtagadva. | jimmyc | Drives & Removable Media | 3 | 24. június 2009 02:43 |
| Access Denied | rbscooby | A Windows operációs rendszerek | 7 | 9. május 2008 16:40 |
| A hozzáférés megtagadva | hewybo | A Windows operációs rendszerek | 6 | 16. január 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Vírus, kémprogram és biztonság | 14 | 27. november 2007 12:37 |
| A hozzáférés megtagadva ... hirtelen | Quityourjibbajabba | A Windows operációs rendszerek | 3 | 14. november 2007 06:10 |
| Téma eszközök | |
| |