![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| My PC zomrel na začiatku tohto týždňa a já odstráni z pevného disku a dajte sa do uzatvoreného priestoru tak, že bych mohl prístup k dátam na mojom notebooku. Notebooku najde disk ok a nechá ma pozrieť sa na súbory a priečinky na tu. Avšak, keď som ísť do Dokumenty a nastavenia zložku a pri pokuse o prístup na zložku, ktorá obsahovala moje staré dáta sa hovorí, že prístup bol odmietnutý. Môžem pozrieť na ostatné zložky, ale ne tohle. Naozaj potrebujeme dostať k informáciám tu. Je tam všetko, čo môžem vyskúšať? Já jsem žádný PC expert, ale budem musieť skúsiť niečo. Môj najväčší strach je, že disk obsahuje informácie potrebné pre svoju prácu. Všetky pomoci ocenia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to, ako je potrebné prevziať vlastníctvo priečinka / súbory, zistiť, jestli tento Pomáha
| |||
| |||
| Vďaka - to fungovalo. |
|
| |||
| |||
| You're welcome |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| G: \ nie je prístupný, Prístup bol odmietnutý. | jimmyc | Drives & Removable Media | 3 | 24. júna 2009 02:43 |
| Prístup nepovolený | rbscooby | Operačné systémy Windows | 7 | 9. mája 2008 16:40 |
| Prístup zamietnutý | hewybo | Operačné systémy Windows | 6 | 16. január 2008 02:40 |
| Prístup nepovolený | hannyp | Virus, spyware a bezpečnosť | 14 | 27. novembra 2007 12:37 |
| Prístup bol odmietnutý ... naraz | Quityourjibbajabba | Operačné systémy Windows | 3 | 14. novembra 2007 06:10 |
| Thread Tools | |
| |