![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој десктоп ПЦ умро раније данашји седмица, а ја удаљен хард диск и ставио га у прилог, тако да бих могао да приступи подацима на мој лаптоп. Преносни проналази диск ок и омогућава ми поглед на датотеке и фасцикле на тамо. Међутим, када сам ићи на Доцументс & Сеттингс фасцикл па пробати за приступ фасцикли која садржани подаци је мој стари каже да Аццесс ис дениед. Не могу гледати друге фасцикле, али не и ове. ЈА стварно потреба да се на ту информацију. Има ли ишта што ја могу пробати? Нисам пц експерт, али ја ћу се ићи на ништа. Моје највеће бриге је да диск садржи информације потребне за мој рад. Сва помоћ добродошла. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као морате преузети власништво над фасцикле / датотеке видети ако ово помаже
| |||
| |||
| Хвала - то радила. |
|
| |||
| |||
| Ыоу'ре уелцоме |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Г: \ није приступачан, Аццесс ис дениед. | јиммыц | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 24. јуна 2009 02:43 |
| Приступ је одбијен | рбсцообы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 9 мај 2008 16:40 |
| Аццесс дениед | хеуыбо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 16 јануар 2008 02:40 |
| Приступ је одбијен | ханнып | Вирус, Спыуаре и безбедност | 14 | 27 новембар 2007 12:37 |
| Аццесс ис дениед ... све нагли | Куитыоурјиббајабба | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 14 новембар 2007 06:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |