![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій робочий стіл ПК помер на початку цього тижня, і я вилучив жорсткий диск і поклав його в корпус, щоб я міг отримати доступ до даних на моєму ноутбуці. Ноутбук знаходить дисків OK і дозволяє мені дивитися на файли та папки там. Однак, коли я йду на Документи & Налаштування папки і спробі доступу до папки, в якій є всі мої старі дані, це говорить, що доступ заборонено. Я можу подивитися на інші папки, але не до цієї. Мені справді потрібно, щоб отримати інформацію там. Є що-небудь, що я можу спробувати? Я не є експертом ПК, але мені доведеться йти ні до чого. Більше всього мене турбує те, що диск містить інформацію, необхідну для моєї роботи. Вся допомога, оцінили. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, вам необхідно стати власником папки / файли чи цей допомагає
| |||
| |||
| Спасибі - вона працювала. |
|
| |||
| |||
| Ти Ласкаво просимо |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| G: \ недоступний, відмовлено в доступі. | jimmyc | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 24 червня 2009 02:43 |
| Access Denied | rbscooby | Операційні системи Windows | 7 | 9 травня 2008 16:40 |
| Доступ заборонено | hewybo | Операційні системи Windows | 6 | 16 січня 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 14 | 27 листопада 2007 12:37 |
| Відмовлено в доступі ... раптово | Quityourjibbajabba | Операційні системи Windows | 3 | 14 листопада 2007 06:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |