![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já nevím, jestli je to správné místo, ale Acronis nabízí super dohodu o True Image - 80% z ceny, což je cena jen 9,99 dolarů! , Kde byla tato nabídka, kdy jsem si koupil program? ![]() http://www.vnunet.com/vnunet/downloa...rue-image-home Použijte Kupon Kód "ATI80" (bez uvozovek) v pokladně. Opět, sorry, pokud je to na špatném místě, ale je to příliš dobré na dohodu ujít.
__________________ ![]() Jak změnit výchozí Vista to nástroj Obnovení systému velikosti Kterou verzi Vista je pro mě? Sedm anti-spyware programy testovány |
|
| |||
| |||
| Díky Dave. Viděl jsem to na jiném místě. Docela dobrý obchod pro možná nejlepší zálohovací software pokroku. |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ ![]() Jak změnit výchozí Vista to nástroj Obnovení systému velikosti Kterou verzi Vista je pro mě? Sedm anti-spyware programy testovány |
|
| |||
| |||
| Velmi ráda souhlasila |
|
| |||
| |||
| Máte odkaz na webové stránce Acronis nabízí tento typ? I'm not real pohodlné použití partnerský odkaz zde, ale nedokážu sledovat jeden dole na stránce Acronis. EDIT: Nevadí. Našel jsem 3 více stránek a všichni jsou na různých poboček. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za 5 liber, budu muset chytit to.
|
| |||
| |||
| Nevím, co to je, ale chci to ............. lol hrát na Jessica Simpson obchodní přátelé, že jste nad rybníkem pravděpodobně nikdy neviděli ......... Je to na mém seznamu úkolů na příští týden. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice najít
| |||
| |||
| Podařilo se mi v tomto pořadí ráno a všechno bylo v pořádku ... stáhnout atd., ale vypadá to, že si stáhl nabídku nyní. Vnunet odkaz je stále tady, ale ceny se nyní změnila na 79,95 dolarů. Doufám, že kluci se stěhoval rychle. |
|
| |||
| |||
| Zdá se, že nyní opět v provozu |