![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο μέρος, αλλά Acronis προσφέρει ένα σούπερ συμφωνία για True Image - 80% έκπτωση, η οποία καθιστά την τιμή μόνο 9,99 δολάρια! Πού ήταν η προσφορά όταν αγόρασα το πρόγραμμα; ![]() http://www.vnunet.com/vnunet/downloa...rue-image-home Χρησιμοποιήστε το κωδικό κουπονιού "ATI80" (δεν εισαγωγικά) κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Και πάλι, συγγνώμη αν αυτό είναι το λάθος μέρος, αλλά είναι πάρα πολύ καλό του μια συμφωνία για να χάσουμε.
__________________ ![]() Πώς να αλλάξει την προεπιλογή Vista Επαναφορά Συστήματος μέγεθος Ποια έκδοση των Vista είναι σωστή για μένα; Επτά anti-spyware προγράμματα που δοκιμάζονται |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave. Είδα αυτό σε μια άλλη τοποθεσία. Αρκετά καλή συμφωνία για ίσως το καλύτερο λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας γίνεται. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ ![]() Πώς να αλλάξει την προεπιλογή Vista Επαναφορά Συστήματος μέγεθος Ποια έκδοση των Vista είναι σωστή για μένα; Επτά anti-spyware προγράμματα που δοκιμάζονται |
|
| |||
| |||
| Πολύ συμφωνήθηκε |
|
| |||
| |||
| Έχετε μια σύνδεση με την ιστοσελίδα Acronis προσφέρει αυτό; Δεν είμαι πραγματικά άνετα χρησιμοποιώντας μια σύνδεση θυγατρικών εδώ, αλλά δεν φαίνεται να είναι ένα κομμάτι κάτω στο χώρο Acronis. EDIT: Δεν πειράζει. Βρήκα 3 περισσότερους χώρους και είναι όλες σε διαφορετικές θυγατρικές. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για ένα £ 5, Πάω να πρέπει να αρπάξει αυτό.
|
| |||
| |||
| Δεν ξέρω τι είναι, αλλά θέλω ............. lol Μια παράσταση για ένα Jessica Simpson εμπορική ότι λαοί πάνω από τη λίμνη έχουν κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε γνωρίσει ποτέ ......... Είναι για να μου κάνουν λίστα την επόμενη εβδομάδα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice find
| |||
| |||
| Κατάφερα να πάρει μια παραγγελία σε αυτό το πρωί και όλα ήταν εντάξει ... κατέβασα κ.λπ., αλλά φαίνεται σαν να έχουν τράβηξε την προσφορά τώρα. Η vnunet σύνδεση είναι ακόμα εκεί, αλλά οι τιμές έχουν πλέον αλλάξει σε 79,95 δολάρια. Hope you guys κινήθηκε γρήγορα. |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται να λειτουργεί ξανά τώρα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Iexplore.exe-Bad Εικόνα και rundll32.exe-Bad εικόνας | verasop | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 7 | 25η Σεπ 2008 20:08 |
| Acronis συμπίεσης | barrythegreek | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 31 Ιουλ 2008 15:45 |
| Acronis True Image 8 Προσωπικά - Δωρεάν | evilfantasy | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 14 Μαΐου 2008 09:42 |
| Acronis True Image Home αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του λογισμικού πολύ αργή | andrewanimation | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 2η Οκτωβρίου 2007 19:30 |
| Σωστό Κρύπτη | Μαρία | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 5η Μαΐου 2007 03:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |