![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem tudom, ha ez a megfelelő hely, de Acronis van felajánlás egy szuper üzletet True Image - 80% kedvezmény, így az ár csak 9,99 $! Hol volt ez az ajánlat, amikor megvettem a programot? ![]() http://www.vnunet.com/vnunet/downloa...rue-image-home Use Coupon Code "ATI80" (idézőjelek nélkül) during checkout. Még egyszer, sajnálom, ha ez a rossz helyen, de ez túl jó az alku hogy lemondjunk róluk.
__________________ ![]() Hogyan változik Vista alapértelmezett Rendszer-visszaállítás méret Melyik verzió a Vista is jó nekem? Hét anti-spyware programok tesztelése |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave. Most láttam ezt a másik oldalon. Elég jó üzlet talán a legjobb backup szoftvert. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ ![]() Hogyan változik Vista alapértelmezett Rendszer-visszaállítás méret Melyik verzió a Vista is jó nekem? Hét anti-spyware programok tesztelése |
|
| |||
| |||
| Nagyon sok egyeztetett |
|
| |||
| |||
| Van egy link az Acronis weboldalt kínál ez? Én nem vagyok igazi kényelmes használ an affiliate link itt, de nem úgy tűnik, hogy az egyik pálya le az Acronis oldalon. Edit: Nem fontos. Találtam még 3 oldalak, és ezek mind különböző leányvállalatait. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahhoz, hogy egy 5 £, megyek, hogy megragad ez.
|
| |||
| |||
| Nem tudom, mi ez, de azt akarom, hogy ............. lol Egy darabot a Jessica Simpson kereskedelmi hogy emberek több mint a tó valószínűleg soha nem látott ......... It's on my to do listáját a jövő héten. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép talál
| |||
| |||
| ÉN kezelt-hoz kap egy rend ma reggel, és minden rendben volt ... letöltött stb, de úgy néz ki, mintha húzta volna az ajánlatot most. A Vnunet kapcsolat még mindig ott van, de az árak már megváltoztatták, és $ 79.95. Remélem srácok mozgott gyorsan. |
|
| |||
| |||
| Úgy tűnik, hogy működik most, |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Iexplore.exe-Bad Kép és Rundll32.exe-Bad Image | verasop | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | 25. Szeptember 2008 20:08 |
| Acronis compression | barrythegreek | General Chat szoftver | 3 | 31. július 2008 15:45 |
| Acronis True Image Personal 8 - Ingyenes | evilfantasy | General Chat szoftver | 2 | 14. május 2008 09:42 |
| Acronis True Image Home automatikus backup szoftver nagyon lassú | andrewanimation | General Chat szoftver | 3 | 2. október 2007 19:30 |
| True Crypt | Maria | General Chat szoftver | 2 | 5. május 2007 03:18 |
| Téma eszközök | |
| |