![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אבל Acronis מציע עסקה סופר על תמונה אמיתית - 80% הנחה, מה שהופך את המחיר רק $ 9.99! איפה זה היה להציע כאשר קניתי את התוכנית? ![]() http://www.vnunet.com/vnunet/downloa...rue-image-home השתמש קוד קופון "ATI80" (ללא מרכאות) במהלך הבדיקה. שוב, מצטער אם זה המקום הלא נכון, אבל זה יותר מדי טוב של עסקה לוותר.
__________________ ![]() כיצד לשנות את ברירת המחדל של מערכת Vista שחזר גודל איזו גירסה של Vista היא המתאימה לי? שבע נגד תוכנות ריגול נבחנה |
|
| |||
| |||
| תודה דייב. פשוט ראיתי את זה באתר אחר. העסקה לא רע עבור אולי את תוכנת הגיבוי הטובה ביותר שנעשו. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ ![]() כיצד לשנות את ברירת המחדל של מערכת Vista שחזר גודל איזו גירסה של Vista היא המתאימה לי? שבע נגד תוכנות ריגול נבחנה |
|
| |||
| |||
| מאוד הסכים |
|
| |||
| |||
| האם יש לך קישור לאתר האינטרנט Acronis להציע? אני לא ממש נוח באמצעות הקישור שותפים כאן, אבל לא מצליחים לעקוב אחר אחד למטה באתר Acronis. ערוך: לא משנה. מצאתי 3 אתרים נוספים, והם כולם לשותפים שונים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עבור £ 5, אני צריכה לתפוס את זה.
|
| |||
| |||
| אני לא יודע מה זה אבל אני רוצה את זה ............. lol מחזה על ג 'סיקה סימפסון מסחרי אשר אתכם מעל האגם יש כנראה אף פעם לא ראיתי ......... זה על מנת לעשות רשימה שלי בשבוע הבא. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נחמד למצוא
| |||
| |||
| הצלחתי לקבל צו בבוקר וכל זה היה בסדר ... וכו 'שהורדת, אבל נראה כאילו יש להם משכה את ההצעה עכשיו. הקישור vnunet עדיין שם, אבל המחירים עכשיו שונה ל 79.95 $. מקווה אתם זז מהר. |
|
| |||
| |||
| נראה עכשיו לעבוד שוב |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Iexplore.exe-רע תמונה rundll32.exe-רע תמונה | verasop | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 7 | 25 ספטמבר 2008 20:08 |
| Acronis דחיסה | barrythegreek | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 31 יולי 2008 15:45 |
| Acronis True Image 8 אישי - חינם | evilfantasy | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 14th May 2008 09:42 |
| Acronis True Image Home גיבוי אוטומטי התוכנה מאוד איטי | andrewanimation | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 2nd אוקטובר 2007 19:30 |
| אמנם כוך | מריה | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -5 בחודש מאי 2007 03:18 |
| שרשרת כלים | |
| |