![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš nežinau, ar tai tinkama vieta, bet Acronis siūlo Super sandorį True Image - 80% nuolaida, todėl kaina tik 9,99 $! Kur šis pasiūlymas, jei aš nusipirkau programa? ![]() http://www.vnunet.com/vnunet/downloa...rue-image-home Naudokite kupono kodą "ATI80" (be kabučių) per kasos. Vėlgi, atsiprašau, jei tai yra kitos vietos, bet jis pernelyg geros apie sandorį pass up.
__________________ ![]() Kaip pakeisti Vista Default System Restore dydžio Kokią versiją Vista tinka man? Septyni anti-spyware programas patikrinti |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave. Aš tik pamačiau tai kitoje vietoje. Pretty Good spręsti dėl galbūt geriausias atsarginės programinę. |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ ![]() Kaip pakeisti Vista Default System Restore dydžio Kokią versiją Vista tinka man? Septyni anti-spyware programas patikrinti |
|
| |||
| |||
| Labai pritarė |
|
| |||
| |||
| Ar turite nuorodą į Acronis svetainės siūlymas tai? I'm not real patogus naudoti Affiliate nuoroda čia, bet negalime sekti vienas žemyn, Acronis svetainėje. EDIT: Nesvarbu. Radau dar 3 svetaines ir jie visi skirtingi filialai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už £ 5, I'm going to turi patraukti tai.
|
| |||
| |||
| Nežinau, kas tai yra, bet noriu, kad jis ............. lol apie Jessica Simpson komercinės kad žmonės per tvenkinį tikriausiai niekada nematė ......... žaisti Jis mano daryti sąrašą kitą savaitę. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice rasti
| |||
| |||
| Man pavyko gauti šio rašto ir ryte viskas buvo ok ... atsisiuntė tt, bet atrodo, kad jie pasitraukė pasiūlyti dabar. Vnunet ryšys vis dar egzistuoja, bet kainos jau pakeista 79,95 $. Hope you guys persikėlė greitai. |
|
| |||
| |||
| Atrodo, kad darbo dar dabar |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Iexplore.exe-Bad image ir rundll32.exe-Bad image | verasop | Virus, Spyware & Security | 7 | 25 rugsėjis 2008 20:08 |
| Acronis suspaudimas | barrythegreek | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 31 liepa 2008 15:45 |
| Acronis True Image 8 Personal - Free | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Gegužė 14, 2008 09:42 |
| Acronis True Image Home automatinis atsarginės kopijos programine įranga labai lėtai | andrewanimation | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 2 spalis, 2007 19:30 |
| True Crypt | Marija | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 5 gegužė 2007 03:18 |
| Temos įrankiai | |
| |