![]() |
|
| |||
| |||
| Es nezinu, vai tā ir pareiza vieta, bet Acronis piedāvā super vienošanos par True Image - 80% atlaide, kas padara cena tikai 9,99 $! Kur bija tas piedāvājums, kad es nopirku programmu? ![]() http://www.vnunet.com/vnunet/downloa...rue-image-home Izmantojiet Coupon Code "ATI80" (bez pēdiņām) laikā izrakstīšanās. Atkal, piedodiet, ja tas ir nepareizā vietā, bet tas ir pārāk labi par darījumu, kas iet uz augšu.
__________________ ![]() Kā nomainīt Vista's default System Restore izmērs Kura no Vista versijas ir piemērots tieši man? Seven anti-spyware programmām pārbaudīts |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave. Es tikko redzēju šajā citā vietnē. Diezgan labs darījums, lai varbūt vislabāk rezerves programmatūru veikts. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ ![]() Kā nomainīt Vista's default System Restore izmērs Kura no Vista versijas ir piemērots tieši man? Seven anti-spyware programmām pārbaudīts |
|
| |||
| |||
| Ļoti vienošanās |
|
| |||
| |||
| Vai jums ir saikne ar Acronis tīmekļa vietne, kas piedāvā šo? Man nav īsti ērtas, izmantojot filiāli saite šeit bet nevaram izsekot vienu lejā Acronis vietā. EDIT: Neņemiet vērā. Es atklāju vēl 3 vietās, un tās visas ir dažādas filiālēm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Par £ 5, es esmu nāksies paķert to.
|
| |||
| |||
| Es nezinu, kas tas ir bet es gribu to ............. lol spēlēt uz Jessica Simpson komerciālu, ka jūs folks pār dīķi, iespējams nekad nav redzējis ......... Tas ir par manu darīt sarakstā nākamnedēļ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice atrast
| |||
| |||
| Man izdevās iegūt rīkojumu šorīt un viss bija ok ... lejupielādēt uc, bet izskatās, ka viņi velk piedāvājums tagad. Vnunet saite saglabājas, bet cenas ir mainīta uz 79,95 $. Hope you guys pārvietots ātri. |
|
| |||
| |||
| Šķiet, ka darba vēlreiz tagad |
![]() |
|
| Bookmarks |