![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já nevím, jestli je to správne miesto, ale Acronis ponúka super dohodu o True Image - 80% z ceny, čo je cena len 9,99 dolárov! , Kde bola táto ponuka, kedy som si kúpil program? ![]() http://www.vnunet.com/vnunet/downloa...rue-image-home Použite Kupón Kód "ATI80" (bez úvodzoviek) v pokladni. Opäť, sorry, ak je to na zlom mieste, ale je to príliš dobré na dohodu ujsť.
__________________ ![]() Ako zmeniť predvolené Vista to nástroj Obnovovanie systému veľkosti Ktorú verziu Vista je pre mňa? Sedem anti-spyware programy testované |
|
| |||
| |||
| Vďaka Dave. Videl som to na inom mieste. Docela dobrý obchod pre možno najlepšie zálohovací softvér pokrok. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ ![]() Ako zmeniť predvolené Vista to nástroj Obnovovanie systému veľkosti Ktorú verziu Vista je pre mňa? Sedem anti-spyware programy testované |
|
| |||
| |||
| Veľmi rada súhlasila |
|
| |||
| |||
| Máte odkaz na webovej stránke Acronis ponúka tento typ? Im not real pohodlné použitie partnerský odkaz tu, ale nedokážem sledovať jeden dole na stránke Acronis. EDIT: Nevadí. Našiel som 3 viac stránok a všetci sú na rôznych pobočiek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za 5 libier, budem musieť chytiť to.
|
| |||
| |||
| Neviem, čo to je, ale chcem to ............. lol hrať na Jessica Simpson obchodní priatelia, že ste nad rybníkom pravdepodobne nikdy nevideli ......... Je to na mojom zozname úloh na budúci týždeň. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice nájsť
| |||
| |||
| Podarilo sa mi v tomto poradí ráno a všetko bolo v poriadku ... stiahnuť atď, ale vyzerá to, že si stiahol ponuku teraz. Vnunet odkaz je stále tu, ale ceny sa teraz zmenila na 79,95 dolárov. Dúfam, že chlapci sa sťahoval rýchlo. |
|
| |||
| |||
| Zdá sa, že teraz opäť v prevádzke |